Θέματα που αφορούν στην επιστήμη και στο επάγγελμά μας. Ανακοινώσεις συνεδρίων, σχετικά άρθρα εφημερίδων, επαγγελματικά θέματα μπορούν να γραφτούν εδώ.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa
Περιλαμβάνει on-line δωρεάν σημειώσεις για ''λογισμό μιας μεταβλητής'' και link για μαθηματικό τυπολόγιο (διαθέσιμες δωρεάν μόνο οι πρώτες 18 σελίδες) (του κ. Περσίδη)
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa
Η ιστοσελίδα του κ. Φωτόπουλου περιλαμβάνει βοηθητικές σημειώσεις για μαθήματα του 1ου και 2ου έτους της σχολής (στην κατηγορία books) και προγράμματα για Υδραυλικούς Μηχανικούς (στην κατηγορία Downloads). Η σελίδα έχει προστεθεί και στη λίστα των links του MQN.gr που ανανεώνεται συνεχώς.
συναδελφοι μηπως γνωριζετε καποιο site που να παρεχει δωρεαν διεθνη βιβλιογραφια ?να μπορω να το ανοιξω το βιβλιο online η να το κατεβασω? για θεματα μηχανικης ενδιαφερομαι εαν βοηθαει αυτο.
Ένα μπλογκ που ίσως φανεί χρήσιμο σε όποιον ασχολείται με πεπερασμένα στοιχεία: http://abaqus-engine.blogspot.com/
(και με links για free ebooks )