Στο μάθημα μηχανική των ρευστών το οποίο χωρίζονταν σε δύο μέρη , προσωπικά ανέβασα τις λύσεις του β' μέρους γιατί αυτό θυμάμαι να είχαν πει. Σε συνέχεια επικοινωνίας με τους καθηγητές μου εξήγησαν πως ήθελαν τις λύσεις του α και β μέρους μαζί. Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο θέμα; Αίθουσα 5
Εγω θα παρακαλουσα αν καποιος το περασε (αρκετοι δηλαδη το περασαν) να μας ανεβασει ενα screenshot με τις απαντησεις του.
Πηρα 2 και υπολογιζα να ειμαι καπου στο 4 με 4,5.
Εγω θα παρακαλουσα αν καποιος το περασε (αρκετοι δηλαδη το περασαν) να μας ανεβασει ενα screenshot με τις απαντησεις του.
Πήρα 8 και είχα απαντήσει 82/100. Οπότε, ίσως παίζει να είχα και μια ερώτηση λάθος που να έπιανε 5-7 μονάδες και στην χειρότερη να πήρα 75/100.
Οι σωστές λύσεις έχουν αναρτηθεί στο πάνελ. Ευχαριστούμε πολύ!
Συγχαρητήρια στη κ.Δουκα άλλη μια φορά εγώ έχω να πω με τον τρόπο εξέτασης που επιλέγει να μας εξετάσει. Ευχαριστούμε για τις λύσεις GManos .
Προσωπικά και εγώ πήρα βαθμό που δεν τον περίμενα και είχα παραδώσει και τα φυλλάδια ασκήσεων.
Πήρα 8 και είχα απαντήσει 82/100. Οπότε, ίσως παίζει να είχα και μια ερώτηση λάθος που να έπιανε 5-7 μονάδες και στην χειρότερη να πήρα 75/100.
Nα πω και εγω ευχαριστω στον GManos για τις απαντησεις.
Συγκρινοντας τις απαντησεις μου αθροιζω στο 4,2 και οχι στο 3 που πηρα ως βαθμο.
Επισης εγραψα και καποια ερωτηματα εξτρα απο αυτα του GManos εκ των οποιων για το 1 ειμαι σιγουρος πως ειναι σωστο και πιανει 8.
Αρα θεωρητικα αν αυτα που γραψαμε και οι 2 ειναι σωστα (και δεν εχουμε καποιο κοινο λαθος) περναω με 5 αλλα οπως και να χει (και να μην περναω) απεχω απο το 3 που πηρα ως βαθμο.
Βλεπω οτι αν και υπηρχαν αστερισκοι (που σημαινει οτι πρεπει να απαντησεις ολα τα κουτια εστω και στην τυχη για να υποβαλλεις) η φορμα του παιδιου υποβληθηκε χωρις να απαντησει καποια ερωτηματα αφηνοντας τα κενα.
Οποτε σε συνδυασμο με το βαθμο που πηρα, επανερχομαι στο ερωτημα:
Mηπως οντως υπηρχε αρνητικη βαθμολογια?