Έχω την εξής ερώτηση: 2 μαθήματά μου Σχεδιασμός Αεροδρομίων & Ειδικά Κεφάλαια Οδοποιίας δεν περάστηκαν στα στοιχεία φοιτητών και είναι χειμερινού εξαμήνου.
Υπάρχει κάποιος που τα έχει δώσει σε αυτήν την εξεταστική να μου πει αν έχει γίνει κάποιο λάθος ή απλα δεν έχουν στείλει τα αποτελέσματα στην Γραμματεία;
*και η συνέχεια της ερώτησης είναι ότι τελικά τα ξαναδηλώνω και θα περαστούν αυτόματα μόλις σταλούν τα αποτελέσματα στην Γραμματεία ή συνεννοούμαι με τους διδάσκοντες και περιμένω; Ευχαριστώ.
Απο το εγγραφολόγιο γίνεται κανονικά! Ευχαριστώ πολυ! Και μήπως ξέρει κανείς αν είναι φυσιολογικό που η σχολή με γράφει 3η φορά στο 9ο εξάμηνο? σταματάει να μετράει μετά το 10 ή απλά έχουν κάνει λάθος?
Παιδιά να ρωτήσω,το ότι γραφόμαστε μόνο στα χειμερινά μαθήματα,αυτό σημαίνει ότι δεν θα δοθεί για τους τελειόφοιτους έκτακτη εξεταστική όπως πέρυσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε και τα εαρινά?
Η εγγραφη στο εξαμηνο δεν σχετιζεται με την επι πτυχιω εξεταστικη. Αν θυμασαι, περυσι δηλωσαμε το φλεβαρη ποια εαρινα θελουμε να δωσουμε στην εκτακτη και αντιστοιχα το μαη για τα χειμερινα.
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Ναι νομίζω.Κι εμένα έλεγε έτσι και μετά από 1-2 μέρες η κατάσταση έγινε ΟΚ.Άρα απλά είναι διαδικαστικό μέχρι να περαστεί από τη γραμματεία η εγγραφή σου..Το ίδιο υποθέτω ισχύει και για τη δήλωση μαθημάτων σε εξάμηνο.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...