Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική Ι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική Ι (2013-14)
μπορει να γραψει καποιος αναλυτικά την ύλη απο Γκαρούτσο;
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Ο Γκαρουτσος για τη μηχανικη επιβαλεται, προτεινεται η ειμαι κυριλε και χωρις; Γτ ειχα ακουσει οτι ο Βαρδουλακης εχει καλο βιβλιο, αλλα μ ειπε ενας φιλος οτι μετραει παρα πολυ ο Γκαρουτσος.
Θα ελεγα οτι επιβαλλεται!!ακομα και αν δεν εχεις παρακολουθησει πολυ το μαθημα, εξηγει πολυ καλα ειδικα τα διαγραμματα M,Q,N που θα σου χρειαστουν και μετα, αλλα και οτι αφορα τα δικτυωματα(στο βιλιο "Εισαγωγη στη Στατικη").GiannisRad έγραψε:Ο Γκαρουτσος για τη μηχανικη επιβαλεται, προτεινεται η ειμαι κυριλε και χωρις; Γτ ειχα ακουσει οτι ο Βαρδουλακης εχει καλο βιβλιο, αλλα μ ειπε ενας φιλος οτι μετραει παρα πολυ ο Γκαρουτσος.
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Σε καμία περίπτωση δεν επιβάλλεται.GiannisRad έγραψε:Ο Γκαρουτσος για τη μηχανικη επιβαλεται, προτεινεται η ειμαι κυριλε και χωρις; Γτ ειχα ακουσει οτι ο Βαρδουλακης εχει καλο βιβλιο, αλλα μ ειπε ενας φιλος οτι μετραει παρα πολυ ο Γκαρουτσος.
Το αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσεις είναι συνάρτηση του πόσο έχεις ασχοληθεί κατά τη διάρκεια του εξαμήνου με το μάθημα.
Αν είσαι παραλίας, δεν έχεις μπει ποτέ στο μάθημα και θες κάτι που να σε βοηθήσει να περάσεις, τότε ο Γκαρούτσος επιβάλλεται.
Αν έχεις ασχοληθεί (παρακολούθηση κ.ο.κ.) δε χρειάζεσαι Γκαρούτσο.
Τα βιβλία του Βαρδουλάκη εμένα, όποτε χρειάστηκε να ανατρέξω, ποτέ δε με βοήθησαν

GiannisRad έγραψε:Ο Γκαρουτσος για τη μηχανικη επιβαλεται, προτεινεται η ειμαι κυριλε και χωρις; Γτ ειχα ακουσει οτι ο Βαρδουλακης εχει καλο βιβλιο, αλλα μ ειπε ενας φιλος οτι μετραει παρα πολυ ο Γκαρουτσος.
ο γκαρουτσος βοηθαει γιατι στα εξηγει ολα απο την πολυ αρχη κι αν δεν εχεις ιδεα ειναι απαραιτητος.αλλα νομιζω δεν μπορει να εχει κι καποιος απαιτησεις για βαθμο ,γιατι απλα καλυπτει τα βασικα
για τον βαρδουλακη νομιζω ειναι πολυ καλο βιβλιο, σε βοηθαει να μπεις πολυ στο νοημα αλλα θελει τον χρονο του(τεσσερις πεντε μερες γεματες,να το λιωσεις λιγο βρε παιδι μου...)και να εχεις και μια ευχερεια στα μαθηματικα
la beaute est dans la rue......
- GiannisRad
το προβλημα μου με τον βαρδουλακη ειναι οτι δεν εχει ασκησεις, ή βασικα αυτες που εχει δεν τις λυνει. σε συνδυασμο με το οτι δεν εχω βρει και λυμενα θεματα παλιοτερων ετων, δημιουργει προβλημα.
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Η έλλειψη λυμένων ασκήσεων είναι όντως πρόβλημα. Αν ξεκινάς τώρα διάβασμα, πάρε ένα Γκαρούτσο που έχει λυμένες ασκήσεις.GiannisRad έγραψε:το προβλημα μου με τον βαρδουλακη ειναι οτι δεν εχει ασκησεις, ή βασικα αυτες που εχει δεν τις λυνει. σε συνδυασμο με το οτι δεν εχω βρει και λυμενα θεματα παλιοτερων ετων, δημιουργει προβλημα.
Επίσης, αν τυχόν έχεις κάνα φίλο που ασχολείται/ψήνεται να περάσει, μαζευτείτε σπίτι, να λύσετε κάνα θέμα παρέα να καλύψετε ο ένας τα κενά του άλλου.
Crowdsourcing, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Γνωριζει κανεις ποτε εχει οριστει το μαθημα για επιλυση αποριων ?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
εγινε σημερα στις 11 κ 30
Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα εξισώσεις που φτιάχνουμαι για τα διαγραμματα N Q M. Στο Βαρδουλάκη χρησιμοποιεί κάτι τύπους πχ M(x)=<x-1>^1 κλπ. Στην εξέταση της Δευτέρας πρέπει να τους γράφουμε ετσι ή αρκεί ένα απλο M=Ax*απόσταση κλπ. Ευχαριστώ.