Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Και επίσης να παρακαλέσω και εγώ να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, από όλους προς όλους. Ας συζητήσουμε λίγο πιο ήρεμα πάνω στο θέμα των εκλογών και ας χαμηλώσουμε τους τόνους...αρκετά τραβήξαμε πριν.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Ο Γκόλιας είπε δημοσίως στο αμφιθέατρο ότι έχει αποστείλει σχετικό email με τις προτάσεις του στα μέλη ΔΕΠ και έκανε μια μίνι παρουσίαση. Τώρα αν δεν ήταν κανείς στο αμφιθέατρο να το επιβεβαιώσει, αυτό είναι άλλο θέμα. Ρωτήστε το neaoktana που ήταν παρών.Lost.in.Athens έγραψε:...αλλά δεν συμφωνεί με την ανάδειξη του Γκόλια, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να εκθέσει δημόσια τις απόψεις του...
kolasmenos έγραψε:.....
Για να είναι δηλαδή ¨δημοκρατικοί¨ θα έπρεπε να αφήσουν το βλάκα να ψηφίσει!.....

Και εμένα δεν μου αρέσει που δεν μπόρεσα να μπω στο αμφιθέατρο και να ακούσω τη όποια στοιχειώδη συζήτηση θα μπορούσε να γίνει... Προφανώς όμως ο ίδιος θα μπορούσε αντί να αρκεστεί στο να εκθέσει τις προτάσεις του εγκαίρως μόνο στα μέλη ΔΕΠ και να έχει υπόψη του πως μόνο από αυτούς καθορίζεται (;) η εκλογή του, αδιαφορώντας για μας, να διατυπώσει τις θέσεις του εγκαίρως (επαναλαμβάνω) και δημόσια στους φοιτητές, έτσι ώστε αυτές και να γίνουν αντικείμενο διαλόγου και κριτικής (και κάθε πλευρά να προσπαθήσει να πείσει για ποιους λόγους επιθυμεί ή όχι την ανάδειξη του συγκεκριμένου ατόμου) και να μπορέσουμε και εμείς να αποφασίσουμε συνετά... Τώρα κατά πόσο η συγκεκριμένη ημερομηνία που επιλέχθηκε και αυτή η τάση για αποσιώπηση των εξελίξεων όσον αφορά στην ανάδειξη προέδρου βοηθά στην επίτευξη αυτού του στόχου για διάλογο και κριτική, αυτό είναι άλλο θέμα...intelx86 έγραψε:Ο Γκόλιας είπε δημοσίως στο αμφιθέατρο ότι έχει αποστείλει σχετικό email με τις προτάσεις του στα μέλη ΔΕΠ και έκανε μια μίνι παρουσίαση. Τώρα αν δεν ήταν κανείς στο αμφιθέατρο να το επιβεβαιώσει, αυτό είναι άλλο θέμα. Ρωτήστε το neaoktana που ήταν παρών.Lost.in.Athens έγραψε:...αλλά δεν συμφωνεί με την ανάδειξη του Γκόλια, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να εκθέσει δημόσια τις απόψεις του...
το mqn δεν είναι πολιτική παράταξη για να έχει πολιτική θέση3 έγραψε:Αυτο εννοω οτι ζηταω/προτεινω κ απο το mqn. Ν ΕΧΕΙ καποια συγκροτημενη πολιτικη θεση
πρέπει να μπούμε όλοι σε μικροκομματικά κουτάκια για να μην σας χαλάμε την μόστρα;kolasmenos έγραψε:Αλλά ναι, θα μου πεις εσείς είστε "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" πολιτικά!!Παίρνετε ίσες αποστάσεις!!!Αυτή η ανεξαρτησία είναι που θα μας φάαααει!!! Η ανεξαρτησία τέτοιου τύπου είναι η πιο ενσωματώσιμη και τελικά είδαμε που κατέληξε!!
προφανώς και αδιαφόρησε γιατί ήξερε ότι ο κόσμος δεν θα ερχόταν, γιατί δεν έχει ενημερωθεί, γιατί και να είχε ενημερωθεί , είχαν φροντισει να επιλέξουν (α)κατάλληλη ημερομηνία διεξαγωγής και γιατί και να ερχόταν κάποιος θα αναλάμβαναν οι σωτήρες...Lost.in.Athens έγραψε:Και εμένα δεν μου αρέσει που δεν μπόρεσα να μπω στο αμφιθέατρο και να ακούσω τη όποια στοιχειώδη συζήτηση θα μπορούσε να γίνει... Προφανώς όμως ο ίδιος θα μπορούσε αντί να αρκεστεί στο να εκθέσει τις προτάσεις του εγκαίρως μόνο στα μέλη ΔΕΠ και να έχει υπόψη του πως μόνο από αυτούς καθορίζεται (;) η εκλογή του, αδιαφορώντας για μας, να διατυπώσει τις θέσεις του εγκαίρως (επαναλαμβάνω) και δημόσια στους φοιτητές, έτσι ώστε αυτές και να γίνουν αντικείμενο διαλόγου και κριτικής (και κάθε πλευρά να προσπαθήσει να πείσει για ποιους λόγους επιθυμεί ή όχι την ανάδειξη του συγκεκριμένου ατόμου) και να μπορέσουμε και εμείς να αποφασίσουμε συνετά...
Γνώμη έχετε!!!. Αλλά κάτι πάει στραβά .PAINTER έγραψε:...τα άτομα μπορεί μεμονωμένα να εκφέρουν γνώμη, δεν είμαστε ρομποτάκια χωρίς ψυχή και σκέψη
Συγνώμη αλλά το ανεξαρτητοι πολιτικα και το παίρνω ίσες αποστάσεις με όλους δεν συνάδουν- άλλο αν έχεις γαλουχηθεί ότι όσοι δεν οργανώνονται είναι πρόβατα για σφαγή! Οπως είδες και στα προηγούμενα post μια χαρά άποψη και θέση εκφράζουν τα παιδιά χωρίς να διατηρούνε δήθεν προσχήματα και αποστάσεις και μερικές φορές αντιδρούνε κιόλας έστω και μεμονωμένα αν κάτι δε τους αρέσει (βλ. admin)! Τώρα κατα πόσο ενοχλητική ή κατευθυνόμενη μπορεί να είναι αυτή η "μαχιμη σταση"- λογοκλοπή απο τον 3- που κράτησε ο συγκεκριμένος φοιτητής το μόνο που μπορώ να πω είναι κάντε και εσείς την αυτοκριτική σας! Σίγουρα δεν είναι πολύ ωραίο όταν δε σου ζητάνε τη γνώμη για ζητήματα της σχολής και κάνουν κάποιοι αυτό που θέλουν, έστω και αν είναι σίγουροι ότι είναι το σωστό!kolasmenos έγραψε:Αλλά ναι, θα μου πεις εσείς είστε "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" πολιτικά!!Παίρνετε ίσες αποστάσεις!!!Αυτή η ανεξαρτησία είναι που θα μας φάαααει!!! Η ανεξαρτησία τέτοιου τύπου είναι η πιο ενσωματώσιμη και τελικά είδαμε που κατέληξε!!