Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Γεωλογία (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
politikos mhxanikos
Re: Τεχνική Γεωλογία (2013-14)
Το στεγανο διαφραγμα, οταν εχουμε υδροφορο οριζοντα και κουρτινα τσιμεντενεσεων, μεχρι που ειναι?
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
εχω την αισθηση πως το στεγανο διαφραγμα ειναι η κουρτινα 
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
μέχρι την καμπύλη lugeon ως προς το βάθος και για το πλάτος θα πάρεις την προεκταση της στεψης μέχρι εκεί που συναντά πρώτα υδροφόρο ή lugeonpolitikos mhxanikos έγραψε:Το στεγανο διαφραγμα, οταν εχουμε υδροφορο οριζοντα και κουρτινα τσιμεντενεσεων, μεχρι που ειναι?
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
- Έτος εισαγωγής: 2010
χαμηλή στάθμη υδροφόρου (έξω από τον ταμιευτήρα) σημαίνει ότι το νερό που είναι μέσα έχει την τάση να βγει έξω και να γεμίσει τους πόρους που έχουν αέρα. άρα να έχουμε διαφυγές. η διαφορά με την υψηλή στάθμη είναι ότι στην υψηλή το νερό του ταμιευτήρα δε θέλει να βγει έξω αφού έξω υπάρχει ήδη νερό.epicas έγραψε:
- μπορει καποιος να εξηγησει γιατι η δυσμενεστερη σταθμη υδροφορου οριζοντα ειναι καλοκαιρινη που ειναι και πιο χαμηλη και τελικα γιατι η πιο χαμηλη σταθμη υδροφορου ειναι και πιο δυσμενής .. ? .
το καλοκαίρι κατά κανόνα έχουμε χαμηλή στάθμη λόγω μεγάλων υδρευτικών αναγκών (λΗ>1) και λίγων βροχών.
- epicas

σε ευχαριστω κολλητούλη μου !
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
- Έτος εισαγωγής: 2010
νάσαι καλά κολλητούλα μου!
- epicas

οταν βλεπω να μοιραζεις την γνωση σου δεν ειμαι απλα καλα.. τρελαινομαι...
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- smari

τα φετινά θέματα
τα θεματα θα ανεβουν συντομα στο πάνελ! σε ευχαριστουμε πολυ
![]()
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Είναι δυνατόν κάποιος που παρακολούθησε Τεχνική Γεωλογία το 2011-12 να ανεβάσει τις εκφωνήσεις των ασκήσεων? Εάν είναι κόπος ας ανέβει μόνο η άσκηση 3.
Με αγάπη! 
Ευχαριστούμε dimi για την άμεση απόκριση ![]()
Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα χαμόγελο και ξεπέρασέ το.