Το πρώτο μάθημα είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.
Μοιράστηκαν δύο φυλλάδια τα οποία υπάρχουν αναρτημένα στην σελίδα του μαθήματος στο mycourses.
Αναφέρθηκε ότι θα μοιραστεί βιβλίο από τον τομέα το οποίο έχει ήδη τυπωθεί. Άρα θα διανεμηθεί σύντομα.
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας συμπληρώσει.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Προσοχή : προτάθηκε το μάθημα της τρίτης να ξεκινάει 11:45 . Στην περίπτωση που κάποιος διαφωνεί ,καλο θα είναι να το εκφράσει άμεσα .
Λογικά θα βγει και αντίστοιχη ανακοίνωση .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
1) Δυστυχώς παρά την επιθυμία μου οι ώρες του μαθήματος δεν μπορεί ν’ αλλάξουν. Κι αυτό όχι διότι υπάρχει κάποιο άλλο μάθημα μετά αλλά γιατί στις 2.30 αρχίζουν οι Συνελεύσεις της Σχολής. Και ο Χρόνος αυτός έχει μπλοκαριστεί από την Σχολή ώστε να είναι δυνατή η (υποχρεωτική) συμμετοχή μας.
2) Τις σημειώσεις του μαθήματος θα τις πάρετε από μας, επομένως από τον Ευδοξο μπορείτε να πάρετε το βιβλίο της Στατικής.
Ζητήθηκε από τον κύριο Γερόλυμο αν είναι να γίνει ένα extra δίωρο με στόχο να λύσουμε κάποια παραδείγματα στο Plaxis ώστε να μάθουμε λίγο πως δουλεύει. Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να φέρουν όσοι μπορούν και τα laptop μαζί τους. Κανονίστηκε για την παρασκευή 8 Μαιου μετα τα αντισεισμικά. Δλδ γύρω στις 15.30, 16.30. Η ώρα θα οριστικοποιηθεί στο μάθημα της Τρίτης. Αυτή είναι η μέρα και η ώρα που βολεύει καλύτερα το 4ο έτος, και τους παλιούς που παρακολουθούν καθώς είναι απόγευμα παρασκευής. Οποιαδήποτε ένσταση για την μέρα και ώρα, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από αντιπρόταση, στο μάθημα της Τρίτης.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.