Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απαντάτε με ερώτηση....plz
Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz
Που μπορεί να φθάσει κάποιος για να προσελκύσει περισσότερες / ους ταλεβάν σε κάποια κατεύθυνση ?
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Σε τι κοσμο θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα? 
Mήπως τις εξαιρέσεις να τις αφήσω για μετά την εξεταστική amfisvitia??
Έτσι κι αλλιώς υδραυλικός θα πήγαινα...
...μ ένα σμπάρο 2 τριγώνια??

Έτσι κι αλλιώς υδραυλικός θα πήγαινα...
-
amfisvitias
Και εγώ δεν έχω ευγενείς σκοπούς για αυτή την εξεταστική; Μήπως όμως αδυνατώ να τους πραγματοποιήσω; Μήπως πάνω που αποφασίζω να διαβάσω βλέπω πόσο ενδιαφέρουσα είναι η μηχανολογία και αποφασίζω τελικά να διαβάσω κάτι αρκετά πιο ενδιαφέρον αλλά που δυστυχώς δεν είναι και μέρος της εξεταστικής; Οπότε μέχρι να νιώσω την πίεση της τελευταίας στιγμής μήπως οι εξαιρέσεις μου δεν έχουν τόση βαρύτητα;
Να αποκαλύψω πως έχω μία περιέργεια για το πόσοι θα ακολουθήσουν την κατεύθυνσή μας δεδομένου πως ακούω πως είναι ντεμοντέ;
Μήπως να αποχωρήσω για σήμερα μιας και συνειδητοποιώ πως τελικά έφτασα στην τελευταία στιγμή;
Να αποκαλύψω πως έχω μία περιέργεια για το πόσοι θα ακολουθήσουν την κατεύθυνσή μας δεδομένου πως ακούω πως είναι ντεμοντέ;
Μήπως να αποχωρήσω για σήμερα μιας και συνειδητοποιώ πως τελικά έφτασα στην τελευταία στιγμή;
Perception dictates reality.
-
SoundOfSilence
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2004
Μήπως η γνήσια νησιώτισσα φαίνεται από το ψάρι που τρώει;
Μήπως να αφήναμε τις πισίνες και να τρέξουμε στις θάλασσες;
Μήπως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι η τελευταια στιγμή; Απλά αυτή δεν κουραζει συνηθως;
Μήπως να αφήναμε τις πισίνες και να τρέξουμε στις θάλασσες;
Μήπως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι η τελευταια στιγμή; Απλά αυτή δεν κουραζει συνηθως;
when the violence causes silence, we must be mistaken
-
amfisvitias
Μα πως μπορείς να απορρίπτεις πισίνες έτσι; Να μην έχουμε καμία πισίνα να χαλαρώνουμε σε τυχόν κενά, μιας και δεν προλαβαίνουμε να πάμε σε θάλασσες;
Μήπως το αποτέλεσμα καθορίζεται από την τελευταία στιγμή; Μήπως στην περίπτωσή μου εξαρτάται αποκλειστικά από την τελευταία στιγμή;
Να αποκαλύψω πως αυτό που με ανησυχεί είναι ότι γίνεται τόσο συχνά, που σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να το επιδιώκω υποσυνείδητα; Πρέπει να με προβληματίζει πως μπορώ να σκεφτώ το λόγο που μπορεί να επιδίωκα κάτι τέτοιο, αν και δεν είναι πολύ σοφός; Αλλά από την άλλη δεν έχουν το συνειδητό μέρος του μυαλού και το υποσυνείδητο διαφορετικά κριτήρια;
Μήπως το αποτέλεσμα καθορίζεται από την τελευταία στιγμή; Μήπως στην περίπτωσή μου εξαρτάται αποκλειστικά από την τελευταία στιγμή;
Να αποκαλύψω πως αυτό που με ανησυχεί είναι ότι γίνεται τόσο συχνά, που σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να το επιδιώκω υποσυνείδητα; Πρέπει να με προβληματίζει πως μπορώ να σκεφτώ το λόγο που μπορεί να επιδίωκα κάτι τέτοιο, αν και δεν είναι πολύ σοφός; Αλλά από την άλλη δεν έχουν το συνειδητό μέρος του μυαλού και το υποσυνείδητο διαφορετικά κριτήρια;
-
SoundOfSilence

Δεν είναι καλύτερα να μη δεχόμαστε ημίμετρα ή θάλασσα ή τίποτα; Μήπως οι πισίνες είναι επίσης πιο επικίνδυνες για την μεταδοση ασθενειών γιατί ποτε δεν ξέρεις πως καθαρίζονται;
Μήπως δεν βρίσκω καμία διαφορα σε αυτά τα δύο και μου φαινεται πως παιζεις με τις λέξεις; Αλλιώς δεν το θέτεις πιο ξεκάθαρα;
Μήπως δεν βρίσκω καμία διαφορα σε αυτά τα δύο και μου φαινεται πως παιζεις με τις λέξεις; Αλλιώς δεν το θέτεις πιο ξεκάθαρα;
-
amfisvitias
Είμαι παιχνιδιάρης, τι να κάνουμε;
Να φέρω ένα παράδειγμα για να βοηθήσω στο διαχωρισμό των δύο εννοιών; Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις λαχείο ή τίποτα παρόμοιο; Όταν το έπραξες το συνειδητό μέρος του μυαλού σου δεν σου έλεγε πως οι πιθανότητες ήταν εναντίον σου, και γι' αυτό υπήρχε ακόμα το παιχνίδι; Αυτό δεν σε έκανε μερικές φορές να μην αγοράσεις ενώ άλλες (π.χ. πρωτοχρονιά) να υποκύψεις στην παρόρμησή σου; Ακόμα και ειδική να ήταν η μέρα η λογική σου δε σου λέει πως δεν έχεις επιπλέον πιθανότητες να κερδίσεις; Το υποσυνείδητό σου δεν είναι που σε ωθεί, δεδομένου πως τείνουμε να συνδέουμε την αρχή του χρόνου με έννοιες όπως αυτή της αλλαγής;
Γιατί πιστεύω πως θα είμαι τόσο γκαντέμης που θα αποφεύγεις τα τυχερά παιχνίδια;
Να φέρω ένα παράδειγμα για να βοηθήσω στο διαχωρισμό των δύο εννοιών; Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις λαχείο ή τίποτα παρόμοιο; Όταν το έπραξες το συνειδητό μέρος του μυαλού σου δεν σου έλεγε πως οι πιθανότητες ήταν εναντίον σου, και γι' αυτό υπήρχε ακόμα το παιχνίδι; Αυτό δεν σε έκανε μερικές φορές να μην αγοράσεις ενώ άλλες (π.χ. πρωτοχρονιά) να υποκύψεις στην παρόρμησή σου; Ακόμα και ειδική να ήταν η μέρα η λογική σου δε σου λέει πως δεν έχεις επιπλέον πιθανότητες να κερδίσεις; Το υποσυνείδητό σου δεν είναι που σε ωθεί, δεδομένου πως τείνουμε να συνδέουμε την αρχή του χρόνου με έννοιες όπως αυτή της αλλαγής;
Γιατί πιστεύω πως θα είμαι τόσο γκαντέμης που θα αποφεύγεις τα τυχερά παιχνίδια;
-
SoundOfSilence

Μήπως το υποσυνείδητο μέρος του μυαλού μου επικρατεί του υποσυνείδητου μου; Καλά δεν κατάλαβα; Για αυτό το λόγο δεν παίζω τυχερά παιχνίδια δηλαδη, ε;
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
τι θα γίνει κάθε βράδυ με σας τους δύο σε αυτό το topic?
(Να φύγετε να πάτε αλλού! κι εμείς είχαμε κύριες θεματικές ενότητες και δημοσιεύσεις αλλά όχι έτσι τάκα τούκα τάκα τούκα, δε μας αφήνετε να κοιμηθούμε κάθε βράδυ
)
(Να φύγετε να πάτε αλλού! κι εμείς είχαμε κύριες θεματικές ενότητες και δημοσιεύσεις αλλά όχι έτσι τάκα τούκα τάκα τούκα, δε μας αφήνετε να κοιμηθούμε κάθε βράδυ
Give me a place to stand, and I will move the Earth.