Lost and Found

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Lost and Found

Δημοσίευση από eX-mc »

TheMaster έγραψε:Βρέθηκε κράνος μοτοσικλετας στην αίθουσα διδασκαλίας του μαθήματος στο κέντρο υπολογιστών, στις 27/3/2015. Όποιος/α το έχασε να το παραλάβει από το γραφείο του κ. Στάμου (τηλ. 210-7723665, email stamthan@central.ntua.gr).
Μήπως το ξεχάσαν τα παιδιά από χθες, και μπορεί να έχουν τσαντιστεί γι'αυτό :ninja:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
Nysta
Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευση από Nysta »

βρήκα σε μια αίθουσα στο ισόγειο ένα βιβλίο κίτρινες σημειώσεις μπετό 2. όποιος/α το ξέχασε ας στείλει στο αναζωογονημένο μου προφίλ
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
midna

Δημοσίευση από midna »

Καλησπέρα! Χάθηκε τη Δευτέρα, στα νέα κτίρια, το απόγευμα ενα κομπιουτεράκι casio το παρακάτω μοντέλο : http://www.tradeeasy.com/photo/seller/5 ... S_PLUS.jpg Όποιος το έχει δει ας μου στείλει ενα μήνυμα θα μου κάνει μεγάλη χάρη μιας και πλησιάζει εξεταστική.... :roll: Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
TheMaster
Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευση από TheMaster »

Χαθηκε κινητο huwei ! Αν το βρει καποιος να μου στειλει πμ ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
ch_m
Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευση από ch_m »

Χάθηκαν στις 8/6 γυαλιά ηλίου στα νέα κτήρια. Αν τα βρει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα..
Ευχαριστώ :)
-pika-
Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευση από -pika- »

Καλησπέρα! Αν κάποιος βρήκε σήμερα ένα βιβλίο δομικών μηχανών στο ισόγειο του κτιρίου Γκίνη, ας μου στείλει πμ! Ευχαριστώ!
saveapenguin
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από saveapenguin »

Σήμερα μετά την εξέταση των Στοιχείων Αρχιτεκτονικής μαζεύοντας τα συμπράγκαλα, ξέχασα διαβήτη και θήκη με διάφορα καμπυλόγραμμα στην έδρα της 03ΑΒ. Αν τα βρει κάποιος ας ενημερώσει.
duende
Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευση από duende »

Βρηκα ενα πασο σημερα στην αίθουσα 205 του κτιρίου Γκινη.. Ζήσσης Μπίκος έγραφε πανω αν θυμάμαι σωστά..μετα απο συνεννοηση και με τους καθηγητες το αφησα στο θυρωρο..(εκείνον που βρίσκεται στα δεξιά καθώς μπαίνεις στο Πολυτεχνείο από Στουρνάρη)
Billygun
Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευση από Billygun »

Παιδια ξεχασα ενα φουτερ σημερα κατα τις 3 στο σχεδιαστηριο 1 νομιζω.Εαν το εχει βρει καποιος ας στειλει ενα πμ !
lizy
Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευση από lizy »

Βρεθηκε γυναικειο πορτοφολι στην 02Α.ο ιδιοκτητης να επικοινωνησει μαζι μου μεσω πμ
Απάντηση

Επιστροφή στο