Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιια I (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
- cn_nk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2013
Re: Οδοποιια I (2015-16)
λυσεις των ασκησεων οδοποιιας 1,2,3,4,5,6 οπως ειναι ανεβασμενες στο Mycourses. Αυριο λογικα θα ανεβασει και την 7η
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου
Οι λύσεις ανέβηκαν εδώ ![]()
Χαμογελάστε...το αύριο θα είναι χειρότερο... 
Στο θέμα πως βρισκουμε την παραμετρο της κλωθοειδους Α ;
Έχει απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα...Τσέκαρε:
tsimento_lagneia έγραψε:http://prntscr.com/93pgv4
απο οσο θυμαμαι απο πέρυσι περναμε τιμες μεταξυ 90-100 και βλεπεις απο το εξελ(του κυριου Γλαρου το ειχε ανεβασει λογικα μυ κουρσες ) πανω κατω τι νουμερα σου βγαζει και αν ειναι λογικα .... πχ το μηκος κλωθοειδους κτλ γενικοτερα βαζεις οσο σε βολευει για να φτιαξεις τις αποστασεις σου (αν θυμαμαι καλα αλλα ειναι πρωι ακοματο Α περνει τιμες μεταξυ R/2 -2/3R)
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- .moonwillow
- Έτος εισαγωγής: 2010
Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω πάρει το θέμα από τη γραμματεία του τομέα και θα το εκτυπώσω.. το τοπογραφικό σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι τυπωμένο;
Everything is broken up and dances.
- cn_nk

σε Α2 αν και πρωτα κανεις ενα σα προσχεδιο σε Α3 αλλα η παραδοση ειναι σε Α2. πας στο φασμα και στο τυπωνουν με 1 ευρω.moonwillow έγραψε:Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω πάρει το θέμα από τη γραμματεία του τομέα και θα το εκτυπώσω.. το τοπογραφικό σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι τυπωμένο;
- cn_nk

για την ασκηση 7 1,2,3 ερωτηματα
το πινακακι συμπληρωνεται οπως στην ασκηση 4 καθως και η μηκοτομη
τα υψομετρα εδαφους βρισκονται γραφικα απο το τοπογραφικο και τα υψομετρα οδου απο τον τυπο που χρησιμοποιηθηκε και στην ασκ. 4
το πινακακι συμπληρωνεται οπως στην ασκηση 4 καθως και η μηκοτομη
τα υψομετρα εδαφους βρισκονται γραφικα απο το τοπογραφικο και τα υψομετρα οδου απο τον τυπο που χρησιμοποιηθηκε και στην ασκ. 4
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- .moonwillow
- Έτος εισαγωγής: 2010
Thankscn_nk έγραψε:σε Α2 αν και πρωτα κανεις ενα σα προσχεδιο σε Α3 αλλα η παραδοση ειναι σε Α2. πας στο φασμα και στο τυπωνουν με 1 ευρω.moonwillow έγραψε:Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω πάρει το θέμα από τη γραμματεία του τομέα και θα το εκτυπώσω.. το τοπογραφικό σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι τυπωμένο;
Everything is broken up and dances.
Λοιπόν παιδιά επειδή δεν έχω συγκρατήσει τους ελέγχους που πρέπει να κάνουμε για την οριζοντιογραφία
μία ευθυγραμμία ανάμεσα σε δύο κλωθοειδείς δεν πρέπει να ξεπερνά την ακτίνα του μικρότερου απο τους εκατέρωθεν κύκλους, αλλα δεν πρεπει να ναι μικροτερη απο 50-60 m??
(επίσης έχει πει ο Κανελλαιδης κάτι οτι μια ευθυγραμμία δεν πρεπει να ξεπερνα σε μήκος το 10% του τμήματος της πολυγωνικης πανω στο οποιο βρίσκεται)??
τι άλλο???

μία ευθυγραμμία ανάμεσα σε δύο κλωθοειδείς δεν πρέπει να ξεπερνά την ακτίνα του μικρότερου απο τους εκατέρωθεν κύκλους, αλλα δεν πρεπει να ναι μικροτερη απο 50-60 m??
(επίσης έχει πει ο Κανελλαιδης κάτι οτι μια ευθυγραμμία δεν πρεπει να ξεπερνα σε μήκος το 10% του τμήματος της πολυγωνικης πανω στο οποιο βρίσκεται)??
τι άλλο???
If you can't play the game, play the gamer
- MOUTZAxentin
Για την πρωτη σου ερωτηση επιβεβαιώνω.....για την δευτερη ερωτηση δεν εχω ακουσει κατι.....επισης πρεπει οι διαδοχικοι κυκλοι πρεπει να εχουν ακτινα σε περιπου ιδια ταξη μεγεθους ,με την εννοια να μην εχουν πολυ μεγαλη διαφορα οι ακτινες τους....icepink έγραψε:Λοιπόν παιδιά επειδή δεν έχω συγκρατήσει τους ελέγχους που πρέπει να κάνουμε για την οριζοντιογραφία
τι άλλο???![]()
![]()
Never regret .
If it's good, it's wonderful .
If it's bad, it's experience . Spoiler: showΌσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
πάντα θα δραπετεύει !!
If it's good, it's wonderful .
If it's bad, it's experience . Spoiler: showΌσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό