δεν υπάρχει ελάχιστο όριο για ευθυγραμμια.
το βελτιστο και το πιο επιθυμητό είναι οι καμπύλες ς, δηλαδή διαδοχικές στροφές με μηδενική ευθυγραμμία, κάτι βεβαια που δύσκολα επιτυγχάνεται γτ πρέπει να εξαντλήσεις το άνω όριο του Α, που δε συνηθίζεται.
για τη δευτερη ερωτηση ομοιως πρωτη φορα το ακουω
όσο για τις ακτινες διαδοχικών κύκλων καλό είναι Rmax/Rmin < 1,5
Παιδιά στην άσκηση 8 αυτό το y που έχουμε στον πίνακα διατομών τι είναι?Στις σημειώσεις στο mycourses το κομμάτι που αφορά αυτήν την άσκηση είναι ότι πιο κακογραμμένο έχω δει....
scriptame έγραψε:Παιδιά στην άσκηση 8 αυτό το y που έχουμε στον πίνακα διατομών τι είναι?Στις σημειώσεις στο mycourses το κομμάτι που αφορά αυτήν την άσκηση είναι ότι πιο κακογραμμένο έχω δει....
αν καταλαβα καλα για ποιο Υ λες, ειναι η αποσταση του Ω απο την ΑΚ1 (Α1Κ1 ..το ιδιο ειναι) και ο τυπος του ειναι Y=L^2/(6*R)
scriptame έγραψε:Παιδιά στην άσκηση 8 αυτό το y που έχουμε στον πίνακα διατομών τι είναι?Στις σημειώσεις στο mycourses το κομμάτι που αφορά αυτήν την άσκηση είναι ότι πιο κακογραμμένο έχω δει....
αν καταλαβα καλα για ποιο Υ λες, ειναι η αποσταση του Ω απο την ΑΚ1 (Α1Κ1 ..το ιδιο ειναι) και ο τυπος του ειναι Y=L^2/(6*R)
Βασικά έλεγα για το y=x^2/(2Hk) που βρίσκεται στην δεύτερη σελίδα της άσκησης στον πίνακα χαρακτηριστικών διατομών.
Στο βιβλιο της οδοποιιας που ειναι στα εγγραφα εχει στις σελ. Α-74 με Α-80 εισαγωγη στην εννοια του τοξου στρογγυλευσης και λυμενη εφαρμογη. Ο τυπος αφορα το τοξος στρογγυλευσης της μηκοτομης (γι αυτο σε παραπεμπω και στο βιβλιο) και για χ βαζεις την υψομετρικη διαφορα μεταξυ σημειου αρχης του τοξου στρ. και ζητουμενης διατομης και Hk την ακτινα του τοξου που αναφερεται στην εκφωνηση
την τριτη 15/12 θα γινει εκτακτο μαθημα οδοποιιας 1, σε αναπληρωση του μαθηματος της Πεμπτης 3/12, απο 16:00 εως 19:00, στις αιθουσες που γινεται κανονικα το μαθημα.