Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αντοχή των Υλικών (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αντοχή των Υλικών (2015-16)
απο την επαναληπτικη ,ενα ολοκληρο θεμα με κεντρο διατμησης ,ενα θεμα με castigliano 2 φορες υπερστατικο και το κλασσικο με λοξη καμψη ,ουδετερη γραμμη και τα συναφη
-
georgekara
- Έτος εισαγωγής: 2013
Παιδια θεματα κανονικης 16' κανεις;
σορρυ, θυμαμαι μονο ενα θεμα εκκεντρη φορτιση και ενα castilliano, και ενα θεμα με λεπτοτοιχη (πολυ περιεργο σχημα η διατομη, ηθελε 500 πραξεις) αλλα δεν θυμαμαι τι ζηταγε ακριβως. ας βοηθησει και κανενας αλλοςgeorgekara έγραψε:Παιδια θεματα κανονικης 16' κανεις;
Στην τελευταια εξεταστικη θυμαμαι να θεμα με διατμητικες ροες αν δεν κανω λαθος.Υπαρχει καποιος που να ξερει απο που μπορουμε να διαβασουμε ακριβως αυτο το κεφαλαιο ??(εκτος απο σημειωσεις)
moke1626 έγραψε:Στην τελευταια εξεταστικη θυμαμαι να θεμα με διατμητικες ροες αν δεν κανω λαθος.Υπαρχει καποιος που να ξερει απο που μπορουμε να διαβασουμε ακριβως αυτο το κεφαλαιο ??(εκτος απο σημειωσεις)
ή διατμητικη ταση
Άγιος Γκαρούτσος ο μιζεροπεραστής 'Μηχανική του παραμορφώσιμου στερεού ΙΙ'->Λεπτότοιχες διατομές
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Καλησπέρα, θα ήταν εύκολο μήπως να ανεβάσει κάποιος τα θέματα του Φεβρουαρίου 2016;;
Επίσης, έχει κανείς λύσεις από Φεβρουάριο και Οκτώβριο του 2015;;
Ευχαριστώ.
Επίσης, έχει κανείς λύσεις από Φεβρουάριο και Οκτώβριο του 2015;;
Ευχαριστώ.
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Μήπως μπορεί κάποιος-α να μου πει εαν στις ενεργειακές μεθόδους λύσανε ασκήσεις με την μέθοδο του μοναδιαίου φορτίου (όπως κάναμε στη στατική 1) φέτος?γιατί στις σημειωσείς που έχω ενώ έχει τη διατύπωση της αδε από την οποία προκύπτουν τα θεωρήματα,στην λύση ασκήσεων χρησιμοποιούμε μόνο castigliano.
make Orwell fiction again
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Εγώ πάλι βλέπω πως κάναμε κάτι τέτοιο στην Πατσαλιά.Αν και μοναδιαίο φορτίο όπως στη Στατική 1 δε θα πέσει γιατί βάζουν πάντα υπερστατικό φορέα.fiddlerontheroof έγραψε:Μήπως μπορεί κάποιος-α να μου πει εαν στις ενεργειακές μεθόδους λύσανε ασκήσεις με την μέθοδο του μοναδιαίου φορτίου (όπως κάναμε στη στατική 1) φέτος?γιατί στις σημειωσείς που έχω ενώ έχει τη διατύπωση της αδε από την οποία προκύπτουν τα θεωρήματα,στην λύση ασκήσεων χρησιμοποιούμε μόνο castigliano.
Δεν σας κανουν υπερστατικο με μοναδιαιο ? Ο Σπαθης σε μας ειχε κανει ... Ενιγουει , θα το σιχαθειτε στην στατικη ΙΙpsgi1214 έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω πως κάναμε κάτι τέτοιο στην Πατσαλιά.Αν και μοναδιαίο φορτίο όπως στη Στατική 1 δε θα πέσει γιατί βάζουν πάντα υπερστατικό φορέα.fiddlerontheroof έγραψε:Μήπως μπορεί κάποιος-α να μου πει εαν στις ενεργειακές μεθόδους λύσανε ασκήσεις με την μέθοδο του μοναδιαίου φορτίου (όπως κάναμε στη στατική 1) φέτος?γιατί στις σημειωσείς που έχω ενώ έχει τη διατύπωση της αδε από την οποία προκύπτουν τα θεωρήματα,στην λύση ασκήσεων χρησιμοποιούμε μόνο castigliano.
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"