Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πειραματική Εδαφομηχανική (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Πειραματική Εδαφομηχανική (2017-18)
Την Παρασκευή που μας πέρασε χωριστήκαμε σε ομάδες και έγινε το πρώτο εργαστήριο.Τα εργαστήρια θα γίνονται το πρώτο δίωρο του μαθήματος και οι αναφορές θα παραδίδονται στους καθηγητές των εργαστηρίων (όχι στην Γεωργιάννου).Επίσης,για αύριο υπάρχει μια εργασία για το πρεσσιόμετρο που πρέπει να υποβάλλουμε μέσω mycourses.Αυτά τα γενικά..καλή μας αρχή 
make Orwell fiction again
- cn_nk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2013
Re: Πειραματική Εδαφομηχανική (2017-18)
@fiddlerontheroof ετοιμη για ολα σε αυτο το εξαμηνο

Χαμογελάστε...το αύριο θα είναι χειρότερο... 
- epicas

- Έτος εισαγωγής: 2011
Να ξέρετε η Γεωργιανου καλη χρυσή αλλα στην θεωρια σε αυτο το μάθημα βλεπεις διαστημόπλοια και αρκουδάκια .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
να ρωτησω πρεπει ολοι να παραδωσουμε την ασκ με την υδατικη ροη η μονο οσοι εκαναν το εργαστηριο αυτο? λογικα δε θα ειναι ολοι αφου μασ εκανε και την θεωρια??
- cn_nk

Αν εχω καταλαβει σωστα ο καθενας παραδιδει το πειραμα που εκανε στον υπευθυνο της ομαδας τουsissara έγραψε:να ρωτησω πρεπει ολοι να παραδωσουμε την ασκ με την υδατικη ροη η μονο οσοι εκαναν το εργαστηριο αυτο? λογικα δε θα ειναι ολοι αφου μασ εκανε και την θεωρια??
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
@sissara
Εχω την εντύπωση πως η άσκηση με την υδατική ροή(αν εννοείς αυτή που είναι στο mycourses)είναι για όλους αφού δεν έχει να κάνει με το πείραμα της υδατικής ροής αλλα ειναι θεωρητικη.Γενικα νομίζω πως οι ασκησεις του mycourses εχουν να κανουν με τη θεωρια και πρεπει να τις στελνουμε ανεξαρτήτως ομάδας και για το πειραμα ισχύει ότι είπε η cn_nk
Εχω την εντύπωση πως η άσκηση με την υδατική ροή(αν εννοείς αυτή που είναι στο mycourses)είναι για όλους αφού δεν έχει να κάνει με το πείραμα της υδατικής ροής αλλα ειναι θεωρητικη.Γενικα νομίζω πως οι ασκησεις του mycourses εχουν να κανουν με τη θεωρια και πρεπει να τις στελνουμε ανεξαρτήτως ομάδας και για το πειραμα ισχύει ότι είπε η cn_nk
Η λύση της άσκησης 2 στην υδατική ροή (πέρα από την ήδη ανεβασμένη εδώ στο mqn) υπάρχει και στο βιβλίο σημειώσεις εδαφομηχανικής του Γκαζέτα σελ. 268-270 για όποιον θέλει να το κοιτάξει (αν και είναι λίγο πολύ ίδιες) 
- cn_nk

σημειωσεις απο το πηραμα των οριων attenberg της ομαδας Α. μενουν αυριο καποιες μετρησεις θα τις ανεβασω αυριο το βραδυ
για λαθη ή ερωτήσεις ή αν δεν βγαζετε τα γραμματα στειλτε πμ.
για λαθη ή ερωτήσεις ή αν δεν βγαζετε τα γραμματα στειλτε πμ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- cn_nk

Όρια αττερμπεργκ ομάδα Α
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
Η ασκηση του συμπιεσομετρου ειναι για αυριο?Ειπε τιποτα στο προηγουμενο μαθημα ή απλά εχουν μεινει οι ημερομηνιες οπως σε αυτη της υδατικης ροης?