Δωστε μου τα φωτα σας βρε παιδια . Στα τοξα στρογγυλευσης , στο σχεδιαστικο κομματι τι πρεπει να κανουμε; εχω υπολογισει αρχη και τελος και ολα τα νουμερα, μετα απλα με το χερι φτιαχνω την καμπυλη μου ή κανω κατι πιο συγκεκριμενο ;
Στην θεωρια , ο καθηγητης ειπε πως στο τελος αν ζητηθει τοξο στρογγυλευσης το θελει με τις εφαπτομενες και με αναλυτικη χαραξη.
??????
Μετά από email στον Κ.Μερτζάνη μας είπε ότι όποιος δεν μπορεί την Δευτέρα λόγω της απεργίας να παραδώσει και να εξεταστεί στο θέμα την Τετάρτη (17/1)10.00-14.00.
Υ.Γ δεν ξέρω αν ισχύει και για το τμήμα Α-Λ
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νούς μας είναι αληταριό κι όλο θα δραπετεύει...
Για τα πρανη απλά βλέπεις αποστάσεις από άξονα από τις διατομές σου και ζωγραφίζεις πάνω στην οριζοντιογραφια γραμμή με τέτοιο πάχος. Άμα είναι Α1 ορυγμα και δ1 επιχωμα τι κάνεις μισό μισό. Τσέκαρε κ πρότυπο
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Άκαρπη_Μελούνα, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νούς μας είναι αληταριό κι όλο θα δραπετεύει...