Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική I (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
- Ploutarchos_M
- Έτος εισαγωγής: 2016
Re: Στατική I (2017-18)
Νομίζω ναι κανονικά
Το τμήμα του Παπαδόπουλου δεν θα έχει αναπλήρωση την τετάρτη στην Στατική.
Η παράδοση του θέματος και για τα δύο τμήματα θα γίνει αύριο (30/5) στις 2.30 στα γραφείο των καθηγητών.
Όσοι δεν μπορέσουν να παραδώσουν αύριο, μπορούν να παραδώσουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 2.30 επίσης στα γραφεία των καθηγητών.
Β
--
Βησσαρίων Παπαδόπουλος
Στατική Ι (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
Όσοι δεν μπορέσουν να παραδώσουν αύριο, μπορούν να παραδώσουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 2.30 επίσης στα γραφεία των καθηγητών.
Β
--
Βησσαρίων Παπαδόπουλος
Στατική Ι (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
To διαγραμμα Μ ποτε δεν μηδενιζεται πανω στην εσωτερικη αρθρωση ενος τριαρθρωτου; Μονο σε περιπτωσεις συγκεντρωμενης ροπής ; Με συγκεντρωμενο φορτιο περνα απο το μηδεν και μετα απλά αλλαζει η κλιση του;
Ναι (και στις 3 ερωτησεις)
Γεια σας!
Ανεβάζω τα διαγράμματα M, Q, N της επαναληπτικής 2017. Οι τιμές στο ποιοτικό είναι ενδεικτικές, μόνο και μόνο για να μου βγάλει αποτέλεσμα το πρόγραμμα!
Ανεβάζω τα διαγράμματα M, Q, N της επαναληπτικής 2017. Οι τιμές στο ποιοτικό είναι ενδεικτικές, μόνο και μόνο για να μου βγάλει αποτέλεσμα το πρόγραμμα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Έχω την εντύπωση ότι στο 1ο θέμα στο διάγραμμα τεμνουσών, τα πρόσημα πρέπει να είναι αντίθετα ή είναι ιδέα μου;tsom έγραψε:Γεια σας!
Καλά τα λες, απλά δεν ασχολήθηκα να το αλλάξω.
Κανένα προβλήμα, απλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Thanks for the upload.tsom έγραψε:Καλά τα λες, απλά δεν ασχολήθηκα να το αλλάξω.
Περιγραφή των σημερινών θεμάτων.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.