Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
apisteutospragmatika η 1η εβδομάδα είναι πολύ κοντά χρονικά και επίσης τα φυντάνια της γραμματείας έχουν συμπεριλάβει σε αυτή το Οπλ. Σκυρ. Ι και ΙΙ...θα προτιμούσα να γίνει η εξέταση την 3η η την 4η εβδομάδα για να υπάρχει ένα περιθώριο διαβάσματος. Τι λες? Αλλος ενδιαφερόμενος υπάρχει? Είμαι διατεθειμένος να βρεθούμε Δευτέρα σχολή να το κανονίσουμε.
-
apisteutospragmatika
- Έτος εισαγωγής: 2013
Προσωπικα δεν δινω μαθηματα την πρωτη εβδομαδα ενω τις αλλες εβδομαδες δινω 2 με 3 μαθηματα.Εφοσον δεν δινεις οπλισμενο σκυροδεμα 2 την πεμπτη μπορουμε να το βαλουμε πεμπτη η παρασκευη (σχεδον 1 εβδομαδα διαβασματος ).Αν δεν μπορεις την Πεμπτη- Παρασκευη ποτε προτεινεις?(δυσκολα θα βρεθει αλλος που να χρωσταει τα αστικα και να ειναι και επι πτυχιο φοιτητης θεωρω)Curakos έγραψε:apisteutospragmatika η 1η εβδομάδα είναι πολύ κοντά χρονικά και επίσης τα φυντάνια της γραμματείας έχουν συμπεριλάβει σε αυτή το Οπλ. Σκυρ. Ι και ΙΙ...θα προτιμούσα να γίνει η εξέταση την 3η η την 4η εβδομάδα για να υπάρχει ένα περιθώριο διαβάσματος. Τι λες? Αλλος ενδιαφερόμενος υπάρχει? Είμαι διατεθειμένος να βρεθούμε Δευτέρα σχολή να το κανονίσουμε.
Ξέρετε αν στα αυτόματα μηχανήματα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μπορείς να πληρώσεις με κάρτα;
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Νομιζω ότι γίνεται χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου...Ramrod έγραψε:Ξέρετε αν στα αυτόματα μηχανήματα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μπορείς να πληρώσεις με κάρτα;
Thx. Όντως γίνεται και μάλιστα και ανέπαφα. Απλώς το feedback του UI σε προβληματίζει λίγο μήπως δεν καταχωρήθηκε η πληρωμήpsgi1214 έγραψε:Νομιζω ότι γίνεται χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου...Ramrod έγραψε:Ξέρετε αν στα αυτόματα μηχανήματα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μπορείς να πληρώσεις με κάρτα;
Γνωρίζει κανεις αν μπορουμε να παρουμε πιστοποιηση γνωσης πληροφορικης απο τη σχολή, οπως γινεται σε αλλες σχολες;
- m.q.n.i.n.a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Ναι, κάνεις μια αίτηση στη γραμματεία για πιστοποιητικό Η/Υ.
Άρχισαν οι αιτήσεις για το ΔΠΜΣ Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων, για όποιον ενδιαφέρεται.balamos έγραψε:Οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά της σχολής ξέρει κανείς πότε θα γίνουν ?
Πληροφορίες εδώ: http://devel.postgra.hydro.ntua.gr/inde ... lisi_2018/
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Να ρωτήσω, επειδή το σεπτέμβρη αν μείνει το πρόγραμμα ως έχει οι γέφυρες και οι σύμμικτες είναι χωρίς μέρα κενό, μπορούμε να κάνουμε κάτι (οι δομοστατικοί) ώστε ένα από τα 2 να αλλάξει ημερομηνία?
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
Γνωριζει κανεις γιατι κατεβασαν την ανακοινωση;Jiggly έγραψε:Άρχισαν οι αιτήσεις για το ΔΠΜΣ Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων, για όποιον ενδιαφέρεται.balamos έγραψε:Οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά της σχολής ξέρει κανείς πότε θα γίνουν ?![]()
Πληροφορίες εδώ: http://devel.postgra.hydro.ntua.gr/inde ... lisi_2018/