Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Ok thanks
-
hornyangel
- Έτος εισαγωγής: 2017
τι απαιτησεις εχει η σχολη σε χαρακτηριστικα λαπτοπ (μνημη, επεξεργαστη, γραφικα κλπ)? σχετικα λοου μπατζετ αλλα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
Ξέρετε εάν είναι ανοιχτή η γραμματεία ή ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι μέσω email ακομα;
- littlemisssunshine
- Έτος εισαγωγής: 2014
Δεν νομίζω ότι είναι ανοιχτη. Παρε τηλέφωνο καλύτερα, αλλιώς αν δεν απαντάνε στείλε μέιλ. Στα μέιλ απαντουν σχετικά γρηγορα συνήθως. Με τα τηλεφωνα δεν το πανε καλά.
Εγώ όσες φορές έστειλα μειλ, με παίρνουν μετά από κάποιες μέρες τηλέφωνο για να μου απαντήσουν (κινητό ή σταθερό).
“No one gets left behind, remember?”
Μπορούμε να αλλάξουμε username στο mqn?
Ρώτα κανέναν χρωματιστό να σε φτιάξειEpikouros έγραψε:Μπορούμε να αλλάξουμε username στο mqn?
Οι εξετάσεις του ΤΕΕ γίνονται εκεί που είναι τα κεντρικά γραφεία; Δηλαδή δίπλα στο Σύνταγμα;
Παιδία καλησπέρα, μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου μπορούμε να αλλάξουμε την δήλωση μαθημάτων, ακόμα και αν την έχουμε κάνει?
Ναι, μπαίνεις στο εγγραφολόγιο -> Υποβληθείσα Δήλωση μαθημάτων -> Ακύρωση και δημιουργία νέαςJoker1 έγραψε:Παιδία καλησπέρα, μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου μπορούμε να αλλάξουμε την δήλωση μαθημάτων, ακόμα και αν την έχουμε κάνει?