Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θεμελιώσεις (2020-21)
Συντονιστής: University Editors
Θεμελιώσεις (2020-21)
Γεια σας παιδιά, οι σειρές ασκήσεων στις θεμελιώσεις παραδίδονται κανονικά; Γιατί η υποβολή εργασίας στο my courses μου είναι κλειδωμένη.
Re: Θεμελιώσεις (2020-21)
Σε εμένα έχει υποβολή εργασίας κανονικά! Καλύτερα να στείλεις μέιλ στο διδάσκοντα!μυρτω έγραψε:Γεια σας παιδιά, οι σειρές ασκήσεων στις θεμελιώσεις παραδίδονται κανονικά; Γιατί η υποβολή εργασίας στο my courses μου είναι κλειδωμένη.
Re: Θεμελιώσεις (2019-20)
Καλησπέρα. Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή και ξανά εγγραφή στο mycourses.
Eμενα δεν μ αφηνει να διαγραφω απο πουθεναxaris έγραψε:Καλησπέρα. Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή και ξανά εγγραφή στο mycourses.
Εννοώ να διαγραφείς από το μάθημα.
Αυτο λεω. Δεν μπορω να διαγραφω απο κανενα μαθημα. Μου λεει οτι εχω εργασιες προς διορθωση που εκκρεμουν... Σε ολα τα μαθηματα συμβαινει αυτο.xaris έγραψε:Εννοώ να διαγραφείς από το μάθημα.
Μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την καθηγήτρια.
-
Παναγιώτης Κ.
- Έτος εισαγωγής: 2015
προσωπικα μου συνεβη σε οσα μαθηματα εχω δωσει την προηγουμενη εξεταστικη παραδιδοντας το γραπτο μου μεσω εργασιων μαηκορσες...μαλλον δεν αφηνει γιατι δεν εχουν περαστει ακομα οι βαθμοι στην γραμματεια δε ξερωkarn έγραψε:Αυτο λεω. Δεν μπορω να διαγραφω απο κανενα μαθημα. Μου λεει οτι εχω εργασιες προς διορθωση που εκκρεμουν... Σε ολα τα μαθηματα συμβαινει αυτο.xaris έγραψε:Εννοώ να διαγραφείς από το μάθημα.
-
Παναγιώτης Κ.
- Έτος εισαγωγής: 2015
Γραψε ακυροΠαναγιώτης Κ. έγραψε:προσωπικα μου συνεβη σε οσα μαθηματα εχω δωσει την προηγουμενη εξεταστικη παραδιδοντας το γραπτο μου μεσω εργασιων μαηκορσες...μαλλον δεν αφηνει γιατι δεν εχουν περαστει ακομα οι βαθμοι στην γραμματεια δε ξερωkarn έγραψε:Αυτο λεω. Δεν μπορω να διαγραφω απο κανενα μαθημα. Μου λεει οτι εχω εργασιες προς διορθωση που εκκρεμουν... Σε ολα τα μαθηματα συμβαινει αυτο.xaris έγραψε:Εννοώ να διαγραφείς από το μάθημα.
Poll Questions από το σημερινό μάθημα με κ.Γεωργιάννου + απαντήσεις.
Τελευταίο μάθημα πριν την πρόοδο.
Τελευταίο μάθημα πριν την πρόοδο.
Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου!! ![]()