Ερώτηση Κατεύθυνσης (βοηθεια plz)

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.
Απάντηση
loizos
Έτος εισαγωγής: 2015

Ερώτηση Κατεύθυνσης (βοηθεια plz)

Δημοσίευση από loizos »

Ειμαι στο 6ο ετος σπουδων, χρωσταω τα μαθηματα κατευθυνσης(τα οποια δεν τα χω παρακολουθησει) και εχω δει οτι ολα τα μαθηματα γραφουν "70% εξεταση, 30% εργασια" τετοια αντιστοιχα.....Θελω να ξερω αμα καποιος γνωριζει (εαν εχει δωσει το μαθημα χωρις προοδο ή εργασια) επειδη δεν εχω την δυνατοτητα παρακολουθησης οντως ισχυει δηλαδη μονο με την εξεταση θες 7 αλλιως κοβεσαι???????
georcivil
Έτος εισαγωγής: 2014

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (βοηθεια plz)

Δημοσίευση από georcivil »

Δε ξερω σε ποια κατευθυνση εισαι αρχικα αλλα οι εργασιες ειναι βοηθητικες σαν μπονους αν δεν τις κανεις απλα πας στην εξετασης με 100%
Άβαταρ μέλους
civil123
Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευση από civil123 »

loizos έγραψε:Ειμαι στο 6ο ετος σπουδων, χρωσταω τα μαθηματα κατευθυνσης(τα οποια δεν τα χω παρακολουθησει) και εχω δει οτι ολα τα μαθηματα γραφουν "70% εξεταση, 30% εργασια" τετοια αντιστοιχα.....Θελω να ξερω αμα καποιος γνωριζει (εαν εχει δωσει το μαθημα χωρις προοδο ή εργασια) επειδη δεν εχω την δυνατοτητα παρακολουθησης οντως ισχυει δηλαδη μονο με την εξεταση θες 7 αλλιως κοβεσαι???????
Σε γενικές γραμμές είναι στην ευχέρεια του κάθε καθηγητή το πόσο υποχρεωτικό είναι το θέμα σε κάθε μάθημα, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον κάθε καθηγητή.
loizos

Δημοσίευση από loizos »

Ευχαριστω παιδια και εγω για μπονους ηξερα απλα θα απευθυνθω με καθε καθηγητη αντιστοιχα για να με σιγουρος.
transport

Δημοσίευση από transport »

loizos έγραψε:Ειμαι στο 6ο ετος σπουδων, χρωσταω τα μαθηματα κατευθυνσης(τα οποια δεν τα χω παρακολουθησει) και εχω δει οτι ολα τα μαθηματα γραφουν "70% εξεταση, 30% εργασια" τετοια αντιστοιχα.....Θελω να ξερω αμα καποιος γνωριζει (εαν εχει δωσει το μαθημα χωρις προοδο ή εργασια) επειδη δεν εχω την δυνατοτητα παρακολουθησης οντως ισχυει δηλαδη μονο με την εξεταση θες 7 αλλιως κοβεσαι???????
Σε ότι αφορά τα μαθήματα των συγκοινωνιολόγων, μέχρι πέρσυ με βεβαιότητα, πήγαινες για το 100% στα 3 οδοστρώματα (λοίζος), σιδηροδρομική & συνδυασμένες.
loizos

Δημοσίευση από loizos »

Ευχαριστω φιλε μου...για τα μαθηματα των συγκοινωνιολογων ρωτουσα.
Darkiz
Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευση από Darkiz »

Ωστοσο πρεπει να ρωτησεις με mail τον καθε καθηγητη
Επειδή πλεον με τις συνθήκες με τον covid τα περισσότερα θεματα εχουν γινει υποχρεωτικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο