Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
-
marilena83
- Έτος εισαγωγής: 2016
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Σε εμένα όχι!
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
Α οκ γιατί νόμιζα ότι εχει γίνει λαθος σε μένα μόνο.ευχαριστω
18/05 που είναι οι φοιτητικές εκλογές τα μαθήματα θα αναβληθούν εκείνη την ημέρα; Για το Οπλισμένο Σκυρόδεμα 1 έχει ήδη στείλει email ο κύριος Βουγιούκας για την μεταφορά του μαθήματος.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
καλησπέρα. για οσους δεν το είδαν, βγηκε ανακοινωση απο την γραμματεια για την εκτακτη εξεταστικη
Μόλις σήμερα το πέρασαν σ' εμένα.xeirourgos έγραψε:Εχει περαστει σε κανεναν το μαθημα Υδραυλικη και Υδραυλικα Εργα στην καρτελα του(στο central);;
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
ξέρει κανείς εάν έχουν βγει οι ημερομηνίες των επί πτυχίω μαθημάτων?
Για μπετό 2 έχει βγει ανακοίνωση απο 1/5 για ανεπίσημη ημερομηνία εξέτασης 14/6 με την ανησυχητική προυπόθεση να δηλωθούν άνω των 15 φοιτητών, αλλά ακόμα δεν έχει βγει κάποια επίσημη ημερομηνία.
Αντιλαμβάνομαι ότι έχει επέλθει άρση μέτρων κλπ, τι προβλέπεται επί των εξετάσεων σε περίπτωση που κάποιος νοσήσει από covid; Θα είναι καθαρά στην τύχη του καθηγητή για το αν θα μπορεί να εξεταστεί κάποια άλλη μέρα; Δεν έχω βρει κάπου ανακοίνωση.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
-
krintzokratwr
- Έτος εισαγωγής: 2020
Η γραμματεια, επειδή έχω από πέρσυ να τους χρειαστώ, πλέον δουλεύει κανονικά όπως παλιά ή ειναι ακόμη με email ηλεκτρονικά?