Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Sos!!! Χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια στο μαθημα αναλυση διακινδυνευσης του8ου εξαμηνουαν καποιος γνωριζει καποιον ας απαντησει η ας μου πει πως ξεκιναω συζητηση για το μαθημ εδω γιατι δεν ξερω πως να το κανω
Ολοι κινδυνεουν να βουλιαξουν στον ωκεανο με αυτο το μαθημα,αλλα για πεςgeorcivil έγραψε:Sos!!! Χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια στο μαθημα αναλυση διακινδυνευσης του8ου εξαμηνουαν καποιος γνωριζει καποιον ας απαντησει η ας μου πει πως ξεκιναω συζητηση για το μαθημ εδω γιατι δεν ξερω πως να το κανω
Η γνώση είναι για να μοιράζεται
Σου εχω στειλει προσωπικο
Έχει βγει κάποια απόφαση ή έχετε ακούσει κάτι στα μαθήματα από τους καθηγητές για το πως θα γίνονται οι εξετάσεις; Θεωρώ ότι δε βγάζει νόημα να μην έχουν διάρκεια 3 ώρες αλλά ποτέ δε ξέρεις...
Στα Αστικά Οδικά Δίκτυα οι διδάσκοντες μίλησαν για διάρκεια εξέτασης 3 ώρες, δεν έχω ιδέα αν όμως όλα τα μαθήματα θα πάνε σε αυτή την κατεύθυνση.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
- miqiounitis
Με πρόσφατες ανακοινώσεις και λοιπών μαθημάτων, αποδεικνύεται πως φέτος επιστρέφουμε σε προ-πανδημίας δεδομένα.
Αυτό σημαίνει πως οι εξετάσεις (για τον Ιούνιο τουλάχιστον) θα είναι 3-ώρες.
Αυτό σημαίνει πως οι εξετάσεις (για τον Ιούνιο τουλάχιστον) θα είναι 3-ώρες.
Ίου, φαντάσου να κάνεις Στατική 5 ως συγκοινωνιολόγοςrossi46 έγραψε:Στα Αστικά Οδικά Δίκτυα οι διδάσκοντες μίλησαν για διάρκεια εξέτασης 3 ώρες, δεν έχω ιδέα αν όμως όλα τα μαθήματα θα πάνε σε αυτή την κατεύθυνση.
Πρώην δομοστατικός, been there done that, δεν θα ξαναπάρω.vleds έγραψε:Ίου, φαντάσου να κάνεις Στατική 5 ως συγκοινωνιολόγοςrossi46 έγραψε:Στα Αστικά Οδικά Δίκτυα οι διδάσκοντες μίλησαν για διάρκεια εξέτασης 3 ώρες, δεν έχω ιδέα αν όμως όλα τα μαθήματα θα πάνε σε αυτή την κατεύθυνση.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
Καλησπερα σας,
Γνωριζει κανεις αν για πιστοποιητικο αναλυτικης βαθμολογιας, μπορω να κανω την αιτηση μεσω mail?
Επισης, πρεπει να γραψω και την υπηρεσια/φορεα που θα το χρησιμοποιησω?
Ευχαριστω!
Γνωριζει κανεις αν για πιστοποιητικο αναλυτικης βαθμολογιας, μπορω να κανω την αιτηση μεσω mail?
Ευχαριστω!
Nai μπορεις να κανεις αιτηση μεσω μειλ,cristi έγραψε:Καλησπερα σας,
Ευχαριστω!
η αιτηση εχει πανω φορεα , αλλα βαλε κατι ραντομ πχ ΙΚΥ , δεν φαινεται πουθενα σοτ χαρτι που θα παρεις
Η γνώση είναι για να μοιράζεται