vee έγραψε:Η δήλωση τομέα διπλωματικής θέλει ανανέωση αν έχει περάσει χρόνος; Είχα κάνει πέρυσι αλλά δεν έχω παραδώσει ακόμα. Ξέρετε αν χρειάζεται να ξανά κάνω ;
Αν δεν έχεις αλλάξει τομέα διπλωματικής ή επιβλέπων νομίζω δεν χρειάζεται.
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε ξεκινούν συνήθως οι παρουσιάσεις των διπλωματικών μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου και εάν επιλέγουμε εμείς την ημερομηνία παρουσίασης της εργασίας μας;
adriana tzagia έγραψε:Μήπως γνωρίζει κανείς πότε ξεκινούν συνήθως οι παρουσιάσεις των διπλωματικών μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου και εάν επιλέγουμε εμείς την ημερομηνία παρουσίασης της εργασίας μας;
Δεν νομίζω να το επιλέγεις εσύ. Η εξέταση είναι τέλη Οκτώβρη.
Καλησπέρα, είμαι στα 8-9 μαθήματα. Έχετε συμβουλές για το πώς να χειριστώ τη διπλωματική; Αν πάω τώρα να βρω καθηγητή φαντάζομαι είναι πολλά και δε θα με δεχτεί (?). Αν πάω τον Φεβρουάριο με λιγότερα μαθήματα (3-4) θα βρω ή είναι πιο δύσκολο;
Ψάξε καθηγητή από τώρα , να σε έχει στα υπόψιν του .. Ωστόσο για μένα μην αρχίσεις από τώρα γιατί είναι πολλά τα μαθήματα , άρχισε καλύτερα όταν έχεις πολύ λίγα μαθήματα (2-3 εύκολα μαθήματα ) ή όταν ξεμπερδέψεις με τα μαθήματα τελείως .