Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ (2009-10)
Παιδιά στο μάθημα έχει διδαχθεί ύλη που δεν την καλύπτει ο Γκαρούτσος?
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
ADG έγραψε:Παιδιά στο μάθημα έχει διδαχθεί ύλη που δεν την καλύπτει ο Γκαρούτσος?
Κοίτα λίγο και στα παραπάνω postsθα συνιστούσα και το διάβασμα των δύο πρώτων κεφαλαίων (Κινηματική, Δυναμική) από τις σημειώσεις του κ. Μπαρτζώκα για τη θεωρία, οι οποίες περιέχουν πολλά πράγματα που δεν έχει ο Γκαρούτσος και μπορεί να ζητηθούν και σε ασκήσεις (πχ πολικές τροχιές).
παιδια στο site της πασπ εχει ανεβει απο καποιον αυτο το κειμενο σαν φετινη υλη.....¨¨ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ¨1)ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2)ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ 3)ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 4)ΑΡΧΗ ΔΥΝΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΣΤΑΘΗΣ-ΑΣΤΑΘΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ) 5)ΕΠΙΠΕΔΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 6)ΜΟΝΟ ΟΡΜΗ-ΣΤΡΟΦΟΡΜΗ 7)ΜΕΘΟΔΟΣ LAGRANCE(KARA-SOS!!!!!!) KAΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!..........................................."" εχει καμια επαφη με τη πραγματικοτητα???thanks
- morisson
- Επίτιμο μέλος
Η ύλη του μαθήματος και απο Γκαρούτσο έχει αναρτηθεί στη 2 η σελίδα του ίδιου τόπικ. http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f ... 5&start=10 .Εκεί θα δείς τι έχει διδαχτεί φέτος και τι χρειάζεται να διαβάσουμε 
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
Η ύλη από Γκαρούτσο είναι ρητά αυτή που αναφέρεται παραπάνω 100%. Μάλλον στο site της ΠΑΣΠ βιάστηκαν να βγάλουν την ύλη οπότε δεν ενημερώθηκαν σωστα...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
alexkyr έγραψε:παιδια στο site της πασπ εχει ανεβει απο καποιον αυτο το κειμενο σαν φετινη υλη.....¨¨ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ¨1)ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2)ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ 3)ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 4)ΑΡΧΗ ΔΥΝΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΣΤΑΘΗΣ-ΑΣΤΑΘΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ) 5)ΕΠΙΠΕΔΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 6)ΜΟΝΟ ΟΡΜΗ-ΣΤΡΟΦΟΡΜΗ 7)ΜΕΘΟΔΟΣ LAGRANCE(KARA-SOS!!!!!!) KAΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!..........................................."" εχει καμια επαφη με τη πραγματικοτητα???thanks
akis έγραψε:Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3 [εκτός το 3.4]
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7 [μόνο το 7.1]
Κεφάλαιο 9
Η Αρχή Δυνατών Έργων είναι εκτός όπως και οι Ταλαντώσεις (ρωτήσαμε το κ.Μπαρτζώκα και ήταν ξεκάθαρος και για τα δύο).
Εσύ ποιον θα εμπιστευόσουν περισσότερο; Κάποιον που γράφει ως visitor σε ένα site και ξέρει την ύλη προφανώς από κάπου αλλού ή από κάποια άλλη χρονιά ή κάποιον που πηγαίνει στο μάθημα φέτος και έχει μάθει την ύλη από πρώτο χέρι;Lost.in.Athens έγραψε:Εγώ πάντως θα συνιστούσα και το διάβασμα των δύο πρώτων κεφαλαίων (Κινηματική, Δυναμική) από τις σημειώσεις του κ. Μπαρτζώκα για τη θεωρία, οι οποίες περιέχουν πολλά πράγματα που δεν έχει ο Γκαρούτσος και μπορεί να ζητηθούν και σε ασκήσεις (πχ πολικές τροχιές).
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Και το μάθημα της μηχανικής γίνεται στο κτίριο αντοχής υλικών στο 2ο όροφο...alexkyr έγραψε:ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΕΡΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Η απαγόρευση κεφαλαίων ισχύει και για την περίπτωση του copy-paste 
μήπως γινεται καποιος που ήταν στο μάθημα να ανεβάσει αυτές τις ασκήσεις;;;;;Επίσης στο σημερινο μάθημα έγιναν 3 ασκήσεις στις οποίες είπε να δώσουμε ιδιαίτερη βάση:
1. Επίλυση προβλήματος επίπεδου μηχανισμού
2. Εύρεση ταχυτήτων και επιταχύνσεων στη σχετική κίνηση
3. Σύστημα με τροχαλίες και νήματα (Γενική Μέθοδος Lagrange)...
Καλό διάβασμα!!!
Ειμαι 7ο και χρωσταω αυτο το μαθημα,εχω μονο 1μερα να διαβασω......μπορει καποιος να με κατευθυνη ωστε να κανω τιποτα????μου εχει κατσει πολυ στραβα το προργαμμα και ετσι δεν εχω μερες.....σας παρακαλω πολυ!!!!!!!!!