Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Mαθήματα επιλογής 8ου εξαμήνου (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Mαθήματα επιλογής 8ου εξαμήνου (2009-10)
Ειμαι δομοστατικος και ολοι λενε πεπερασμενα. Ωραια συμφωνω οτι εχουν πολλες εφαρμογες ομως το μαθημα εχει ως σκοπο να σου μαθει πως να τα χρησιμοποιεις ή πως να φτιαξεις το δικο σου προγραμμα ?
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Γενίκευση τίτλου
Αιτία: Γενίκευση τίτλου
-
lawine
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2004
Re: Πεπερασμένα ή Προχωρημένη Μηχανική ;
Αν και δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, θα σου πω τη γνώμη μου...
Το μάθημα σου δίνει το θεωρητικό υπόβαθρο των πεπερασμένων στοιχείων και γενικά βασικές γνώσεις για την κατανόηση του τρόπου προγραμματισμού στον υπολογιστή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν αριθμητική ανάλυση (όχι ότι χρειάζεται γνώσεις αριθμητικής ανάλυσης αλλά όσοι είχαν πάρει προχωρημένη αριθμητική ανάλυση θα δουν γνωστά πράγματα, όπως μέθοδο Galerkin) και σε όσους θέλουν να ξέρουν τι κάνουν τα προγράμματα στα οποία θα πατάνε το κουμπί και θα βγαίνει μια χοντρή...
. Μπορεί να μη σε ενθουσιάσει πολύ στην τελική αλλά σίγουρα κάτι θα κερδίσεις..Σε κάθε περίπτωση είτε το παρακολουθήσεις είτε όχι..δήλωσε το για να πάρεις το βιβλίο του Παπαδρακάκη! Αξίζει!
Χρειάζεται κάποια ενασχόληση με το μάθημα στη διάρκεια του εξαμήνου. Θα έχετε νομίζω θέμα/εφαρμογή να παραδώσετε και στους δύο διδάσκοντες. Η εξέταση δεν έχει εκπλήξεις..θα ξέρετε τι θα σας βάλουν.
Η προχωρημένη μηχανική περιλαμβάνει ωραία θέματα και νομίζω ότι περνιέται εύκολα. Ας δώσει πληροφορίες και κάποιος άλλος..
Το μάθημα σου δίνει το θεωρητικό υπόβαθρο των πεπερασμένων στοιχείων και γενικά βασικές γνώσεις για την κατανόηση του τρόπου προγραμματισμού στον υπολογιστή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν αριθμητική ανάλυση (όχι ότι χρειάζεται γνώσεις αριθμητικής ανάλυσης αλλά όσοι είχαν πάρει προχωρημένη αριθμητική ανάλυση θα δουν γνωστά πράγματα, όπως μέθοδο Galerkin) και σε όσους θέλουν να ξέρουν τι κάνουν τα προγράμματα στα οποία θα πατάνε το κουμπί και θα βγαίνει μια χοντρή...
Χρειάζεται κάποια ενασχόληση με το μάθημα στη διάρκεια του εξαμήνου. Θα έχετε νομίζω θέμα/εφαρμογή να παραδώσετε και στους δύο διδάσκοντες. Η εξέταση δεν έχει εκπλήξεις..θα ξέρετε τι θα σας βάλουν.
Η προχωρημένη μηχανική περιλαμβάνει ωραία θέματα και νομίζω ότι περνιέται εύκολα. Ας δώσει πληροφορίες και κάποιος άλλος..
Re: Πεπερασμένα ή Προχωρημένη Μηχανική;
Ευχαριστω lawine
Re: Mαθήματα επιλογής 8ου εξαμήνου
Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει και στις εξής συγκρίσεις:
- Αλληλεπίδραση Εδάφους-Κατασκευής Vs Στατική V
- Εισαγωγή στη Γεφυροποιία Vs Ξύλινες Κατασκευές;
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Η στατική V είναι από τις πλέον σύγχρονες...Σχετικά εύκολη να περαστεί(σε σχέση με τις στατικές ΙΙ,ΙV) αλλά θέλει διάβασμα όσον αφορά την κατανόηση των εννοιών.Έχει μεθόδους (pushover analysis κτλ) που είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.Αρκετά σημεία της θεωρίας είναι κοινά με την αντισεισμική,λιγάκι πιο δύσκολα..
Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν μηχανισμούς κατάρρευσης,τίποτα το ιδιαίτερα απαιτητικό(είναι και να σου κάτσει..!
)
Για τις ξύλινες το είχα δηλώσει ως επιπλέον.Μου φάνηκε ενδιαφέρον μάθημα,καλούτσικο το βιβλίο,αλλά αρκετά δύσκολο για επιλογής και το απέφυγα τελικά...
Κάποιος συναδελφος να συμπληρώσει τα άλλα δύο μαθήματα!
Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν μηχανισμούς κατάρρευσης,τίποτα το ιδιαίτερα απαιτητικό(είναι και να σου κάτσει..!
Για τις ξύλινες το είχα δηλώσει ως επιπλέον.Μου φάνηκε ενδιαφέρον μάθημα,καλούτσικο το βιβλίο,αλλά αρκετά δύσκολο για επιλογής και το απέφυγα τελικά...
Κάποιος συναδελφος να συμπληρώσει τα άλλα δύο μαθήματα!
την αλληλεπιδραση την κανει ο Γκαζετας αυτο τα λεει ολα!!! Πολυ ενδιαφερουσα η παραδοση του με μερικα μαθηματα απο Γερολυμο αλλα οταν το δωσεις στην εξεταστικη δεν αρκει να εχεις διαβασει το βιβλιο καθως τα θεματα του Γκαζετα ειναι γενικων γεωτεχνικων γνωσεων, τι να πω εγω αν δεν ημουν γεωτεχνικος δεν θα το διαλεγα!!!
Α και οι ξυλινες ενδιαφερων μαθημα αλλα η παραδοση παρα πολυ βαρετη βεβαια το οτι την παρακολουθουν καμια 10ρια μονο ειναι στα υπερ, συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυσκολο για επιλογης.
Α και οι ξυλινες ενδιαφερων μαθημα αλλα η παραδοση παρα πολυ βαρετη βεβαια το οτι την παρακολουθουν καμια 10ρια μονο ειναι στα υπερ, συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυσκολο για επιλογης.
Σιδηρες 3 ή ξυλινες κατασκευες ?
-
soso
- Έτος εισαγωγής: 2006
σπαζοκεφαλια για υδραυλικους : Υδροηλεκτρικα Vs Ξυλινες Vs Γεφυροποιια
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
- MaRKiSi0s^
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Υδροηλεκτρικά και τα μυαλά στα κάγκελα...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Θα πάτε σε όλα. Θα καταλήξετε στα Υδροηλεκτρικά. Τετέλεσθαι.σπαζοκεφαλια για υδραυλικους : Υδροηλεκτρικα Vs Ξυλινες Vs Γεφυροποιια
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.