Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
19/05: Φοιτητικές Εκλογές 2010
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: 19/05: Φοιτητικές Εκλογές 2010
Έχετε μια εμμονή οι αριστεροί να μπερδεύετε τον κόσμο. Ή μήπως Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών όπου ΠΚΣ; Έλεος. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων είναι όχι ΦΕΚ.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
δικαίωμά μου να διεκδικήσω???
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
-
'the gentle don'
intelx86 έγραψε:Έχετε μια εμμονή οι αριστεροί να μπερδεύετε τον κόσμο. Ή μήπως Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών όπου ΠΚΣ; Έλεος. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων είναι όχι ΦΕΚ.
Μα αν είναι δυνατόν..Nysta έγραψε:δικαίωμά μου να διεκδικήσω???

gentle don , το θέμα δε δέχεται συζήτησης από άκυρους με το administration . δε μπορείτε να καταλάβετε τις διαφορές και της ομοιότητες μεταξύ ανεξάρτητης αριστερής παρέμβασης και εαακ, ωράια αφήστε εμένα που είμαι τόσο χαζός και ηλίθιος να τις καταλαβαίνω
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
-
'the gentle don'
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Διορθώθηκε στο πρώτο post.-
ενιαία ανεξάρτητη αριστερή κίνηση
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE% ... F%83%CE%B7
αν και έχει κάποια μικρολάθη σε σχέση με το πολιτικό περιεχόμενο αν δε κλαω λάθος, τα διορθώνουνε στις ''διορθώσεις''
ναι , το είδα, επειδη όμως του χρόνου θα χρησιμοποιηθεί όπως και φέτος το ΄΄τελικά αποτελέσματα'', αν μπορείτε να διορθώσετε και το δεύτερο
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE% ... F%83%CE%B7
αν και έχει κάποια μικρολάθη σε σχέση με το πολιτικό περιεχόμενο αν δε κλαω λάθος, τα διορθώνουνε στις ''διορθώσεις''
ναι , το είδα, επειδη όμως του χρόνου θα χρησιμοποιηθεί όπως και φέτος το ΄΄τελικά αποτελέσματα'', αν μπορείτε να διορθώσετε και το δεύτερο
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχωνεύτηκαν οι δύο δημοσιεύσεις
Αιτία: Συγχωνεύτηκαν οι δύο δημοσιεύσεις
-
'the gentle don'
Kαι μια εναλλακτική (για λόγους εφορίαςNysta έγραψε:ενιαία ανεξάρτητη αριστερή κίνηση
Ελεύθερη Ανεξέλεγκτη Απογείωση Καφέδων

-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Το δεύτερο το εσβησα γιατί είχε λάθος και στα νούμερα! Τα επίσημα αποτελέσματα βρίσκονται στο 1ο post πάντα.Nysta έγραψε:ναι , το είδα, επειδη όμως του χρόνου θα χρησιμοποιειθεί όπως και φέτος το ΄΄τελικά αποτελέσματα'', αν μπορείτε να διορθώσετε και το δεύτερο
Αμ δε μου τη σκάτε εμένα! Ένα μάτσο απατεώνες είστε όλοι σας! Μόνο ο merde και προς τιμήν του κρατάει ένα επίπεδο (όσο τον έχω δει τουλάχιστον)