Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πειραματική Αντοχή Υλικών (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
sailor moon
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Πειραματική Αντοχή Υλικών (2009-10)
Μήπως ξέρει κανείς αν το 2ο κεφάλαιο του βιβλίου είναι εντός ύλης? Γιατί έχω σημειώσει οτι είναι εκτός, αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην το έχουμε.. 
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Βασικά δεν μας έχουν πει ύλη, αλλά τουλάχιστον το 2.1 και το 2.2 είναι σίγουρα μέσα στην ύλη. Το 2.3 νομίζω δεν το έχουμε κάνει...
-
sailor moon
- Έτος εισαγωγής: 2007
Ναι κ εγώ ετσι νομίζω! Ευχαριστώ πολύ Lost!!
-
paktomenos
Το 30% από τα εργαστήρια μένει και στην περίπτωση που το αφήσουμε για το καλοκαίρι ή και του χρόνου?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
η δοκιμή διατμήσεως από το κόκκινο βιβλίο είναι μέσα?
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Κοίτα,λογικά όχι εφόσον δεν έγινε ούτε η αντίστοιχη τεχνική θεωρία από το κίτρινο βιβλίο...
Η μόνη περίπτωση που συναντήσαμε διατμητικές τάσεις ήταν στο πείραμα στρέψης,αλλά καθαρή διάτμηση(με ήλους κτλ.) δεν αντιμετωπίσαμε.
Η μόνη περίπτωση που συναντήσαμε διατμητικές τάσεις ήταν στο πείραμα στρέψης,αλλά καθαρή διάτμηση(με ήλους κτλ.) δεν αντιμετωπίσαμε.
Δηλαδή ουσιαστικά ότι έχουμε κάνει είναι όλο το κίτρινο βιβλίο εκτός από το 2.3 και το 4.3 ίσως... Όλα τα άλλα μέσα λογικά ε;
Και κάτι ακόμα: από το κόκκινο βιβλίο των εργαστηρίων είναι αναγκαίο να διαβάσουμε; Να ξέρουμε δηλαδή πως γίνεται η κάθε πειραματική διαδικασία;
Και κάτι ακόμα: από το κόκκινο βιβλίο των εργαστηρίων είναι αναγκαίο να διαβάσουμε; Να ξέρουμε δηλαδή πως γίνεται η κάθε πειραματική διαδικασία;
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Βασικά και στα άλλα κεφάλαια δεν έχουμε κάνει κάποια πράγματα, αλλά είναι αρκετά διάσπαρτα. πχ από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα (κεφ. 1-2-3) δεν έχουμε κάνει στην τάξη από το πρώτο κεφάλαιο τις περίπλοκες εξισώσεις με τα διευθύνοντα συνημίτονα κλπ και τις σ. 76-92, σ.95-97, σ.101-103, σ.106-108
ωραιος ρε lost!! καθε τι που ανεβάζεις μασ διευκολύνεις... keep reading
ααα και κατι ακόμα.. μήπως υπάρχουν λυμένες οι ασκήσεις για αστοχία κατά mises που έδωσε φέτος?