Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.” ~Richard Buckminster Fuller
οι συμβολισμοι των παραθυρων και των θυρων σε ενα σχεδιο αλλοτε συμβολιζονται με ενα κουτακι και αλλοτε με ενα κυκλο και αλλοτε και σε συνδυασμο.Ξερει κανεις ποτε και που ισχυει το καθενα?
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder! Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Εμείς δεν έχουμε βάλει παρόμοιους συμβολισμούς για να είμαι ειλικρινής. βέβαια δεν έχω βλάχο, αλλά μπορείς έτσι λίγο να μου δώσεις μια ιδέα για το πως μπαίνουν, αν μπορείς!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Διπλα σε καθε πορτα και παραθυρο βαζουν ενα κυκλακι η κουτακι που στην περιπτωση της πορτας γραφεις το το ανοιγμα και το υψος του της πορτας (το ανοιγμα στο μπετο οχι το καθαρο ανοιγμα).Στο παραθυρο γραφεις το ανοιγμα του παραθυρου ,το υψος που ξεκιναει το παραθυρο και το υψος που τελειωνει το παραθυρο.Ολα τα υψη παντα απο το κοντινοτερο πατωμα να και ενα παραδειγμα.Στο παραθυρο τετραγωνο ομως.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder! Mickey Goldmill
Rocky (1976)