Πας και φέρνεις την απόσταση των 200m, δηλαδή την ελεύθερη απόσταση μεταφοράς χωματισμών.
Τις χιλιομετρικές θέσεις για τα χαρακτηριστικά σημεία των γραμμών διανομής όπως και τους αναγραφόμενους όγκους τα μετράς γραφικά.
Η παράδοση της 1ης και της 2ης Άσκησης της Οδοποιίας ΙΙ του 6ου εξαμήνου Πολιτικών Μηχανικών, θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011. Και οι δύο ασκήσεις θα παραδοθούν σε έναν χάρτινο φάκελο διάστασης Α4.
Ο συντονιστής του μαθήματος,
Γ. Κανελλαΐδης
Καθηγητής ΕΜΠ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.” ~Richard Buckminster Fuller
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση..
Το τελικό εμβαδό μου έχει βγει αρνητικό στην πρώτη διατομή της πρώτης άσκησης..αυτό είναι λάθος η απλά το παίρνω σε απόλυτη τιμή..?!
Sorry για τα greeklish,το keyboard μου δεν υποστηρίζει ελληνικά..!!Ευχαριστώ
Ο τύπος ουσιαστικά όπως μας έχει δωθεί είναι για να πάρεις τα σημεία με αριστερόστροφη φορά νομίζω.Αν τα πάρεις με δεξιόστροφη βγάζεις το ίδιο νούμερο απλώς με άλλο πρόσημο.Γενικά για να δείς αν είναι λάθος συνέκρινε το αποτελέσμα, με αυτό απο την μέθοδο των λωρίδων.Ίσως θέλει απλώς απόλυτη τιμή όπως λες.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Μετράς με μοιρογνωμόνιο την κλίση και αν ειναι μεγαλύτερη από 10 μοίρες τότε κάνεις αναβαθμούς. Σε αυτή την άσκηση το έδαφος εχει διαφορετικές κλίσεις οπότε κάνεις αναβαθμούς μόνο στο τμήμα εκείνο του εδαφους που η κλίση είναι >10 μοίρες.