Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις & Μιγαδικές Συναρτήσεις (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις & Μιγαδικές Συναρτήσεις (2010-11)
Αυτό σας το κάνανε στην ύλη?? Εμείς δεν το κάναμε το έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα την σχέση (εφαρμογή Gauss-απόκλιση είναι νομίζω για F=U) το χει τσεκάρει κανείς στο βιβλίο των παντελίδη Κραββαρίτη να μου το πεί να το δώ μια στιγμή? Μήν με ρωτήσει κανείς και πιαστώ αδιάβαστος

Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
- gandalf
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Είναι και αρκετά στάνταρ θέμα, έπεφτε σχεδόν κάθε χρόνο στους ΗΜΜΥ αν δεις τα παλιά θέματα....Το συνδυάζει με Poisson σε πολικές (με συνθήκες Neumann), σου λέει βρες το Α και μετά λύσε το...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Οκ. Επειδή δεν προλαβαίνω να το ψαξω με το μπετον θα το κοιτάξω εκείνη την ώρα από τις σημειώσεις σας να δώ πώς το κάνατε. Κάτι έχω καταλάβει μεν αλλά όχι τελείως.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
για μιγαδικες απο το βιβλιο του κροκου εκδοσεις αρνος ξερει κανεις την υλη?irenelimni έγραψε:παιδια ξερει κανεις την υλη για μερικες διαφορικες απο γκαρουτσο????
-
mpoumpouki
- Έτος εισαγωγής: 2006
έχει ο κρόκος βιβλίο για μερικές διαφορικές??εγώ ένα πορτοκαλί έχω μόνο που λέει "διαφορικές εξισώσεις" και καλύπτει την ύλη για το τρίτο εξάμηνο μόνο..μπορείς να μου πεις τον τίτλο του βιβλίου για αυτό το μάθημα σε παρακαλώ?anpanago έγραψε:για μιγαδικες απο το βιβλιο του κροκου εκδοσεις αρνος ξερει κανεις την υλη?
η υλη Μ.Δ.Ε. απο το βιβλιο της κυριακη ποια ειναι?
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μάθημα, δεδομένης και της ιδιαιτερότητάς του, καθώς και της αλλαγής των καθηγητών φέτος, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν κάπου κάποιες ενδεικτικές λύσεις των παλαιών θεμάτων των ηλεκτρολόγων. Θα βοηθούσαν ιδιαίτερα, ειδικά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους!
Μπορει καποιος να πει την υλη για μιγαδικες απο Γκαρουτσο;
-
music
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Για κοίτα τι έχει εδώ και εδώgregoire έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Επειδή υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μάθημα, δεδομένης και της ιδιαιτερότητάς του, καθώς και της αλλαγής των καθηγητών φέτος, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν κάπου κάποιες ενδεικτικές λύσεις των παλαιών θεμάτων των ηλεκτρολόγων. Θα βοηθούσαν ιδιαίτερα, ειδικά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους!