Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μusic σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Θα φανούν χρήσιμοι οι σύνδεσμοι. Καλή συνέχεια στο μπετό(ν). Spoiler: showΚαταλαβαίνεις τι περνώ σε αυτό το μάθημα...
Συντονιστής: University Editors
Μusic σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Θα φανούν χρήσιμοι οι σύνδεσμοι. Καλή συνέχεια στο μπετό(ν). Spoiler: showΚαταλαβαίνεις τι περνώ σε αυτό το μάθημα...
για μερικες πηρα γκαρουτσο,δεν νομιζω να εχει κροκο...για μιγαδικες ομως πηρα κροκο(γιατι κ εγω στο προηγουμενο εξαμηνο απο εκει διαβασα κ το περασα..)ο τιτλος του ειναι μιγαδικες συναρτησεις(πρασινο ειναι το εξωφυλλο)!mpoumpouki έγραψε:έχει ο κρόκος βιβλίο για μερικές διαφορικές??εγώ ένα πορτοκαλί έχω μόνο που λέει "διαφορικές εξισώσεις" και καλύπτει την ύλη για το τρίτο εξάμηνο μόνο..μπορείς να μου πεις τον τίτλο του βιβλίου για αυτό το μάθημα σε παρακαλώ?anpanago έγραψε:για μιγαδικες απο το βιβλιο του κροκου εκδοσεις αρνος ξερει κανεις την υλη?
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για τη λύση μου.. Όποιος κατέχει το θέμα ας πει μια γνώμη...!!aimar21 έγραψε:για το θεμα 3α) της κανονικης 2010 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω...
Ευχαριστούμε πολύ! Η λύση ανέβηκε στο πάνελ ![]()
Άψογη, muchos gracias!angel έγραψε:Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για τη λύση μου.. Όποιος κατέχει το θέμα ας πει μια γνώμη...!!aimar21 έγραψε:για το θεμα 3α) της κανονικης 2010 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω...
Χαίρομαι..Alexander έγραψε:Άψογη, muchos gracias!angel έγραψε:Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για τη λύση μου.. Όποιος κατέχει το θέμα ας πει μια γνώμη...!!aimar21 έγραψε:για το θεμα 3α) της κανονικης 2010 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω...
airetikos έγραψε:Λοιπόν παιδιά το μάθημα θα γίνει την Πέμπτη 13 00 με 15 00 στο Αμφιθέατρο Υδραυλικής τα λέμε