Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2010-11 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2010-11 (Σχόλια)
Την ώρα της προβολής αύριο 10:00~12:00 τηλ. 210 7722 817
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Συγνώμη για την παρεξήγηση έχεις δίκιο, αν και το παλικάρι στο φόρουμ σου εξήγησε ότι ο Στάμος δεν τοιχοκόλλησε τίποτα! Λίγο πολύ έχουμε καταντήσει ράδιο αρβύλα.. ας μας ενημερώνουν μόνο όσοι πάνε το κορμί τους μέσα στο λιοπύρι μέχρι τη σχολή.. όσοι βαριούνται ή έχουν κάτι άλλο να κάνουν (όπως και εγώ άλλωστε..) ας περιμένουμε υπομονετικά χωρίς να κάνουμε εικασίες, μήπως τυχόν εξάψουμε την περιέργεια κάποιου δύστυχου να πάει μέχρι εκεί!
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
η στατικη 1 ειναι στην γραμματεια της σχολης οποταν λογικα αυριο θα μπορουμε να μαθουμε βαθμους
Αναμετάδοση σόρρυ που άργησα.
Στατική1, στατική3, φόρτραν θα είναι το αργότερο αύριο πρωί στο σάιτ της γραμματείας στοιχεία φοιτητή. Είχαν τις καρτέλες το μεσημέρι και τις περνούσαν λίγο υπομονή κ όλοι θα μάθουν το βαθμό τους από την παραλία!!
Στατική1, στατική3, φόρτραν θα είναι το αργότερο αύριο πρωί στο σάιτ της γραμματείας στοιχεία φοιτητή. Είχαν τις καρτέλες το μεσημέρι και τις περνούσαν λίγο υπομονή κ όλοι θα μάθουν το βαθμό τους από την παραλία!!
ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ο σταμος μου ειπε τον βαθμο απο το PC του. δεν ειδα να εχει τοιχοκολησει κατι.
Γενικά ρε συνάδελφοι δεν μπορώ να καταλάβω τι κόπος τους κάνει, τα αρχεία που έχουν έτοιμα και είτε τα τοιχοκολλούν είτε τα στέλνουν με μέιλ στη γραμματεία, να τα στέλνανε και στο mycourses για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι άμεσα. Όποιος μπορεί να μου λύσει την απορία ευπρόσδεκτος.
Tο γεγονός ότι θα περαστούν οι βαθμοί κατευθείαν στα στοιχεία μας από τη γραμματεία,σημαίνει ότι αν έχουμε κοπεί δεν θα μπορούμε να δούμε γραπτά?????Λέω εγώ τώρα...
Έχουν ανακοινώσει ημερομηνία κ ώρες για να δούμε γραπτά αλλά μου διαφεύγει για την στατική3 επειδή δεν πήγα δόμο σήμερα... Πάντως είχαν βγάλει χαρτί, σε όλα τα μαθήματα όπως υποχρεούνται!!
Σε ευχαριστώ πολύ...
Επίσης δεν καταλαβαίνω αν είναι θέμα άγνοιας των δυνατοτήτων του mycourses ή παγερούς αδιαφορίας.. Μου φαίνεται λίγο τριτοκοσμικό να περιμένουμε την εκάστοτε κυριούλα της εκάστοτε γραμματείας να κολλήσει με ζελοτειπ στους τοίχουςReporter έγραψε:Γενικά ρε συνάδελφοι δεν μπορώ να καταλάβω τι κόπος τους κάνει, τα αρχεία που έχουν έτοιμα και είτε τα τοιχοκολλούν είτε τα στέλνουν με μέιλ στη γραμματεία, να τα στέλνανε και στο mycourses για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι άμεσα. Όποιος μπορεί να μου λύσει την απορία ευπρόσδεκτος.
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!