Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2010-11 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2010-11 (Σχόλια)
εχουν βγει τα εδαφη ΙΙ αλλα ειναι στην κατω γραμματεια του κ.Γκαζετα. Η επανω του γενικου τομεα δεν εχει ενημερωθει ακομα, λογικα μεχρι αυριο θα τα εχουν βγαλει στο ιντερνετ
Έχει και κάτω γραμματεία ο Γκαζέτας? κοίτα τι μαθαίνει κανείς. Χρήσιμο το mqn και το καλοκαίρι...
υπάρχει κάποια ενημέρωση για ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΣΟΥ?
-
talk_of_the_town
- Έτος εισαγωγής: 2009
δεν εχει βγει
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
Φαντάζομαι ούτε για μερικές διαφορικές και μιγαδικές υπάρχει κάποια εξέλιξη...Ειδικά τώρα που έκλεισε η γραμματεία, πάμε για τέλη Αυγούστου! Δεν πειράζει,καλύτερα...
ρώτησα μήπως κάποιος/α έχει επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο τομέα ή τον ίδιο το διδάσκοντα.. Απ' ό,τι βλέπω μάλλον όχι! Αν υπάρξει κάποια ενημέρωση, ας γραφεί αν είναι δυνατόν!
Φιλε γιωργο την τριτη περασα απο τον αντιστοιχο τομεα και ρωτησα αν γνωριζουν κατι αλλα δυστυχως απαντηση δεν ελαβα για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα...giorgoscv έγραψε:ρώτησα μήπως κάποιος/α έχει επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο τομέα ή τον ίδιο το διδάσκοντα.. Απ' ό,τι βλέπω μάλλον όχι! Αν υπάρξει κάποια ενημέρωση, ας γραφεί αν είναι δυνατόν!
αν δεν μου εχει περαστει η στατικη 1 στα στοιχεια φοιτητων ακομα μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα ε? αλλα τωρα θα μαθω απο 19/8 μαλλον...
Έπαθα το ίδιο...Με είχαν "δεν προσήλθε" στη γραμματεία.Πήρα τους διδάσκοντες στα γραφεία τους και μου είπαν το βαθμό μου.Τώρα στα στοιχεία μου δεν ξέρω αν και πότε θα περαστεί!
-
spyros1377
- Έτος εισαγωγής: 2008
παιδια με μιγαδικες τι θα γινει τελικα? ποτε και πως θα μαθουμε?