Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ένας ωραίος γρίφος που θέλει μόνο λογική
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Re: Ένας ωραίος γρίφος που θέλει μόνο λογική
Του ανώνυμου το ακύρωσε ο διαιτητής ως οφσάιντ!
σωστό σύνολ 13 ο διαιτητής δεν ακυρώνει τίποτα που να ναι δίκαιο δεν είμαι Γκαγκάτσης....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Ναι αλλά αν ο "τέταρτος" (βλ. ίντελ) δεν αντιλαμβανόταν το λάθος σας τότε θα είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος κύριε Κασναφέρη!
Σωστό αν και λέγομαι Τριτσώνης (συναποφοιτος για όσους με ξέρουν
) Για αυτό έχουμε και τους 4ους ως βοηθητικοί 
Επειδή η προσέλευση έχει φθίνει πολύ θα το αφήσω άλλες 2-3 μέρες και μετά θα δημοσιεύσω την λύση. Μπράβο πάντως γιατί όλοι μου δώσατε λογικές σκέψεις και κοφτερές. Άξιοι μηχανικοί 
Επίλυση αποριών στη Μ.τ.Ρ. προσεχώς...
<Εδώ και Τώρα> όμως + 3 για το γρίφο.
Για τους νέους: Τα + bonus / - malhus τα οποία <εδώ> απονέμει ο γράφων είναι "επί του θεωρητικού", διότι δεν σας γνωρίζει IRL
<Εδώ και Τώρα> όμως + 3 για το γρίφο.
Για τους νέους: Τα + bonus / - malhus τα οποία <εδώ> απονέμει ο γράφων είναι "επί του θεωρητικού", διότι δεν σας γνωρίζει IRL
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Ευχαριστώ δάσκαλε. Έστω και αυτά τα "μπόνους" είναι χρήσιμα από ψυχολογικής απόψεως. Ελπίζω να μου δώστε το μήνυμα για να σας εξηγήσω αυτό που σας έλεγα στη ΜΤΡ. Α και θα έρθει και άλλο γριφάκι κάποια στιγμή.
Να πώ επίσης ότι ο λογικολόγος θα ταν πανευτυχής να χε κάποιους σαν εσάς που απαντήσατε και ότι δεν πιάνει μια μπροστά σας Μπράβο
Να πώ επίσης ότι ο λογικολόγος θα ταν πανευτυχής να χε κάποιους σαν εσάς που απαντήσατε και ότι δεν πιάνει μια μπροστά σας Μπράβο
-
agnwstos x
- Έτος εισαγωγής: 2004
Ξεθάβω αυτό το τόπικ γιατί βρήκα ένα πολύ ωραίο σαιτ που έχει άλυτους γρίφους.Είναι ένας άτυπος διαγωνισμός με σπαζοκεφαλιές πολλών κατηγοριών και ποικίλης δυσκολίας.Έχει και βαθμολογία.Όσοι πιστοί προσέλθετε
http://pantsik.awardspace.com/problems/problems.html
http://pantsik.awardspace.com/problems/problems.html
-
agnwstos x
Ελπίζω μόνο να μην είστε ψυχαναγκαστικοί γιατί ο λόγος που θα χάσετε την εξεταστική δεν θα είναι οι καταλήψεις αλλά αυτό το σαιτ χαχαχαχα 
-
agnwstos x
Αναμένω εντυπώσεις.Έχω λύσει κάποιους γρίφους.Όποιος ενδιαφέρεται να συζητήσουμε ας μου πει