Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων
Αναφέρομαι στις μονάδες του Ευδόξου (που δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πως θα αξιοποιηθούν).
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Ναι γι'αυτές λέω κι εγώ!akrovolistos έγραψε:Αναφέρομαι στις μονάδες του Ευδόξου (που δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πως θα αξιοποιηθούν).
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Re: "ΕΥΔΟΞΟΣ" - Νέο πλαίσιο διανομής συγγραμμάτων
Προφανώς δεν μπορούμε να επιλέξουμε βιβλίο για την κυκλοφοριακή ροή έτσι δεν είναι οι δομοστατικοί? Γιατί το έχει όμως σαν επιλογή στον Εύδοξο???? Ευχαριστώ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν έχει σημασία που το έχει σαν επιλογή ο Εύδοξος. Χρειαζεται προσοχή να μη πάρεις βιβλίο για μάθημα που δεν δήλωσες στην γραμματεία γιατί μετά σου ζητάνε να το επιστρέψεις ή να το πληρώσεις αν έχεις γράψει κάτι πάνω. Δες εδώ
μηπως ξερει καποιος αν μπορω να δηλωσω στον ευδοξο καποια βιβλια και μετα απο καμμια εβδομαδα τα υπολοιπα??
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Δε γίνεται.Μόνο μία φορά μπορείς να κάνεις τη δήλωση.
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Πέρσι τουλάχιστον, υπήρχε δυνατότητα επεξεργασίας. Άμα δεν είχες πάρει το βιβλίο, μπορούσες να πατήσεις κάπου "Πίσω" και να το αλλάξεις
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
προφανώς και μπορείς να τροποποιήσεις τη δήλωση. Βλ. "τροποποίηση δήλωσης" πάνω αριστερά, αφού έχεις πραγματοποιήσει ήδη μια!
Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο μέρλιν. Εγώ πάντως πριν μερικές μέρες είχα δηλώσει τα πάντα εκτός εδαφομηχανικής και αυτή τη δήλωσα 2 μέρες μετά μοναχή της!Merlin έγραψε:Δε γίνεται.Μόνο μία φορά μπορείς να κάνεις τη δήλωση.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
Ξερει κανεις τι παιζει με τα βιβλια της Διαχείρισης Κυκλοφορίας & Οδικής Ασφάλειας?????
Στο μαθημα μας ειπαν (και μας έδειξαν - και ο Γκολιας) τα 2 βιβλία που θα πάρουμε, αλλα στον ευδοξο μου βγαζει για την αντιστοιχη επιλογή, μονο ενα βιβλιο!!!!!!

Στο μαθημα μας ειπαν (και μας έδειξαν - και ο Γκολιας) τα 2 βιβλία που θα πάρουμε, αλλα στον ευδοξο μου βγαζει για την αντιστοιχη επιλογή, μονο ενα βιβλιο!!!!!!
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
'Cos I can blow up in your face like dynamite