Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Παραστατική και Προβολική Γεωμετρία (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Παραστατική και Προβολική Γεωμετρία (2011-12)
Κάτι άσχετο...Όπως βλέπω στο πρόγραμμα του νέου εξαμήνου στο μάθημα αναφέρεται μόνο το όνομα του κ.Μαρκάτη...Λογικά αυτό θα φέρει μία ανατροπή στον τρόποδιδασκαλίας και εξέτασης του μαθήματος επομένως ίσως για τους μεγαλύτερους να ήταν καλό όσο και αν προλαβαίνουν να κάνουν μία προσπάθεια τώρα που τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά...Σόρρυ για το off topic...
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Δημιουργία νέου topic για το 2011-12
Αιτία: Δημιουργία νέου topic για το 2011-12
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Παραστατική και Προβολική Γεωμετρία (2011-12)
Το κομμάτι της ύλης που καλυπτόταν από την κ.Πάλλα θα διδαχθεί φέτος από ωρομίσθιο καθηγητή που θα έρθει από τη σχολή του Βόλου. Καλωσήρθατε στο πανεπιστήμιο του μνημονίου, εδώ που οι εκλιπόντες καθηγητές δεν αναπληρώνονται, εδώ που ακόμη και η πανεπιστημιακή διδασκαλία είναι μισθωτή σκλαβιά...Live your myth!ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Κάτι άσχετο...Όπως βλέπω στο πρόγραμμα του νέου εξαμήνου στο μάθημα αναφέρεται μόνο το όνομα του κ.Μαρκάτη...Λογικά αυτό θα φέρει μία ανατροπή στον τρόποδιδασκαλίας και εξέτασης του μαθήματος...
Το 1/10 είναι "προμνημονιακό"...
Καλωσήρθατε εις το ΕΜΠ της "Νέας Ελλάδας", όπου ουδείς αντικαθίσταται, κατά παράφραση - παρερμηνεία του "ουδείς αναντικατάστατος"...
Από τον Τομέα πρώτος έχει σειρά ο κος Γ. Σπαθόπουλος - τελευταίο εξάμηνο στην <ΕφΥδρ> (2ο τμήμα).
Καλωσήρθατε εις το ΕΜΠ της "Νέας Ελλάδας", όπου ουδείς αντικαθίσταται, κατά παράφραση - παρερμηνεία του "ουδείς αναντικατάστατος"...
Από τον Τομέα πρώτος έχει σειρά ο κος Γ. Σπαθόπουλος - τελευταίο εξάμηνο στην <ΕφΥδρ> (2ο τμήμα).
Τελευταία επεξεργασία από 1 και neaoktana, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
έχει κανεις ιδέα πως λύνονται οι ασκήσεις που εβαλε στο mycourses;
μηπως έχετε το σχετικο κομματι του βιβλιου που ασχολειται με το θέμα;
ευχαριστω!
μηπως έχετε το σχετικο κομματι του βιβλιου που ασχολειται με το θέμα;
ευχαριστω!
-
TrexoKaiDenFtano
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Υποθέτω καθώς δεν είμαι πρωτοετής μπορώ να απαντήσω......
Ευτυχώς δηλαδή που ασχολείται κ κανας μεγαλύτερος
Λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν έχω το βιβλίο μπροστά... Θυμάμαι πως ακριβώς τέτοια παραδείγματα κ ασκήσεις είχαν δοθεί πέρσι κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας... Όσο μπορώ να βοηθήσω ειναι:
Σελίδες 1-4 Προβολή σημείου, Μέθοδος Mongue κτλ
Σελίδες 9,10,11 Ευθείες Παράσταση ευθείας
Σελίδες 12 13 14 15 16 Σχετικές θέσεις ευθειών
Σελίδες 17 18 19 Σχετικές θέσεις ευθειών κ επιπέδων
Σελίδες 21-33 Παράσταση επιπέδου, ιχνοκάθετες κτλ
από το βιβλίο του μαρκάτη. Νομίζω με μια γρήγορη ματιά είναι κυρίως ασκήσεις εμπέδωσης αυτές και βγαίνουν εύκολα διαβάζοντας τη θεωρία κ τα παραδείγματα που εγιναν στην τάξη(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ). Επειδή όμως τυχαίνει να μην έχω το βιβλίο μπροστά και δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω ιδιαίτερα θα επιστρέψω αύριο με περισσότερες λεπτομέρειες.....
Λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν έχω το βιβλίο μπροστά... Θυμάμαι πως ακριβώς τέτοια παραδείγματα κ ασκήσεις είχαν δοθεί πέρσι κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας... Όσο μπορώ να βοηθήσω ειναι:
Σελίδες 1-4 Προβολή σημείου, Μέθοδος Mongue κτλ
Σελίδες 9,10,11 Ευθείες Παράσταση ευθείας
Σελίδες 12 13 14 15 16 Σχετικές θέσεις ευθειών
Σελίδες 17 18 19 Σχετικές θέσεις ευθειών κ επιπέδων
Σελίδες 21-33 Παράσταση επιπέδου, ιχνοκάθετες κτλ
από το βιβλίο του μαρκάτη. Νομίζω με μια γρήγορη ματιά είναι κυρίως ασκήσεις εμπέδωσης αυτές και βγαίνουν εύκολα διαβάζοντας τη θεωρία κ τα παραδείγματα που εγιναν στην τάξη(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ). Επειδή όμως τυχαίνει να μην έχω το βιβλίο μπροστά και δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω ιδιαίτερα θα επιστρέψω αύριο με περισσότερες λεπτομέρειες.....
Θα μπορούσε κάποιος που παρακολούθησε το μάθημα να μου απαντήσει κάποιες από τις παρακάτω ερωτήσεις:
1.Υπάρχουν πουθενά οι λύσεις των 15 φυλλαδίων που έχουν ανέβει στο my courses;
2. Φυλλάδια 13 και 14 δεν υπήρξαν ή απλώς δεν τα έχουν ανεβάσει;
3. Η κατανομή της ύλης έγινε όπως κάθε χρόνο ή λόγω της απουσίας της κ.Πάλλα έχουν αλλάξει σημαντικά τα πράγματα; Spoiler: showΣυγγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτημάτων αλλά το θεώρησα καλύτερο από το να κάνω συνεχόμενα posts

2. Φυλλάδια 13 και 14 δεν υπήρξαν ή απλώς δεν τα έχουν ανεβάσει;
3. Η κατανομή της ύλης έγινε όπως κάθε χρόνο ή λόγω της απουσίας της κ.Πάλλα έχουν αλλάξει σημαντικά τα πράγματα; Spoiler: showΣυγγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτημάτων αλλά το θεώρησα καλύτερο από το να κάνω συνεχόμενα posts
15 φυλλάδια στο mycourses? Κάποιος απ' τους 2 μας μπερδεύτηκε γιατί δεν βλέπω καν το μάθημα στο mycoursesΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος που παρακολούθησε το μάθημα να μου απαντήσει κάποιες από τις παρακάτω ερωτήσεις:
edit: Μου απάντησε η inge από κάτω και έχει δίκιο;) Άκυρη η ερώτησή μου
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Θέλει κωδικό, όπως και άλλα του 1ου εξαμήνου
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Για την ύλη ξέρουμε αν είναι η ίδια όπως κάθε χρόνο;