Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2008-09)
τη πεμπτη θα διεξαχθει κανονικα το μαθημα ή θα συμμετασχει και η σχολη στην απεργια ??? 
Στην πρώτη σειρά ασκήσεων, στην άσκηση 1.1, στην αριθμητική εφαρμογή δίνεται ως δεδομένο η τιμή της πίεσης να είναι ίση με p = 2000Μpa.Είναι όντως η τιμή αυτή σωστή; Γιατί εμένα μου βγαίνει με αυτήν την τιμή πολύ μεγάλο βάθος κατάδυσης Υ. Όποιος έχει ασχοληθεί παρακαλώ ας απαντήσει άμεσα.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
soso
- Έτος εισαγωγής: 2006
εχεις δικιο.οι δυναμεις λογω πιεσεων ειναι της ταξης ΚΡα οποτε θα βγαινει μεγαλο βαθος...
βεβαια δν εχω λυσει το συγκεκριμενο ερωτημα αλλα κατι δν παει καλα με το συγκεκριμενο μεγεθος ...
(αν μπορεις δωσε ιδεα για την επιλυση του ερωτηματος..ισορροπια δυναμεων μηπως?)
βεβαια δν εχω λυσει το συγκεκριμενο ερωτημα αλλα κατι δν παει καλα με το συγκεκριμενο μεγεθος ...
(αν μπορεις δωσε ιδεα για την επιλυση του ερωτηματος..ισορροπια δυναμεων μηπως?)
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Έδωσε ο κ. Κατσαρέλης μια κατεύθυνση στο μάθημα. Νομίζω δεν θα βυθιστεί άλλο (ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ) (Εξάλλου ποιο υλικό αντέχει 2000ΜPa;).
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
-
Big_Marouli
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Εγω για την λυση χρησιμοποιήσα πιεση P=2 ΜPa ακριβως επειδη το 2000 Mpa ειναι πολυ μεγάλη πίεση. Υποθετω οτι θα έπρεπε να γράφει 2,000 MPa και οχι 2.000 ΜPa
-
Sentient 6
Σωστός Elendil δεν θα βυθιστεί άλλο!Απλά θα "σκάσει" το υποβρύχιο,σύμφωνα με τον κ. Κατσαρέλη!
Life's too short to cry,long enough to try...
"Να το πάρει το ποτάμι"...
Η αντίστοιχη γαλλική έκφραση είναι : "Je donne ma langue au chat" = σε ελεύθερη μετάφραση " ας μιλήσει αντί για μένα η γάτα μου"...
Η όποια πίεση εφαρμόζεται ΚΑΙ στον πυθμένα ΚΑΙ στην οροφή των "θαλάμων", είναι δηλαδή "εσωτερική του συστήματος δύναμη" και ΔΕΝ μεταβάλλει την ισορροπία !..
(Στην αριθμητική εφαρμογή είναι όντως "εξωπραγματική" = "τινάζει το υποβρύχιο" - χώρια που καμμία αντλία δεν είναι δυνατό να την εφαρμόσει...)
Η αντίστοιχη γαλλική έκφραση είναι : "Je donne ma langue au chat" = σε ελεύθερη μετάφραση " ας μιλήσει αντί για μένα η γάτα μου"...
Η όποια πίεση εφαρμόζεται ΚΑΙ στον πυθμένα ΚΑΙ στην οροφή των "θαλάμων", είναι δηλαδή "εσωτερική του συστήματος δύναμη" και ΔΕΝ μεταβάλλει την ισορροπία !..
(Στην αριθμητική εφαρμογή είναι όντως "εξωπραγματική" = "τινάζει το υποβρύχιο" - χώρια που καμμία αντλία δεν είναι δυνατό να την εφαρμόσει...)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Τελικά την Πέμπτη έχουμε μάθημα;
<< Are you talking to me ?>>
Μια ζωή περίμενα την ευκαιρία να το "τσιτάρω"- παραθέσω elena !..
Μια ζωή περίμενα την ευκαιρία να το "τσιτάρω"- παραθέσω elena !..
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
Νομίζω ότι εσείς είστε ο πιο κατάλληλος να απαντήσει αλλά η ερώτηση απευθυνόταν σε όποιον ξέρει.