Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Tεχνική Μηχανική II (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Tεχνική Μηχανική II (2008-09)
το μεγάλο γλέντι θα γίνει με τις διαφορικές εξισώσεις στον λυγισμό, τον οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα αρχίσουν την τελευταία εβδομάδα

-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Αυτή είναι η άσκηση 1 ("Τεχνική Μηχανική ΙΙ", Βαρδουλάκη σελ. 49) που απ' ότι κατάλαβα είπε η κ. Αναστασέλλου να λύσουμε στο σπίτι:
Yπενθυμίζω ότι κάποια posts παραπάνω μπορείτε να βρείτε το 2ο κεφάλαιο στο οποίο είμαστε τώρα σε μορφή pdf
Eπιπλέον είπε ότι όποιος θέλει μπορεί να τη βρει για απορίες στο γραφείο της Τρίτη και Τετάρτη 8.30-10.30π.μ.
Eπιπλέον είπε ότι όποιος θέλει μπορεί να τη βρει για απορίες στο γραφείο της Τρίτη και Τετάρτη 8.30-10.30π.μ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Ανέβηκε εδώ αρχείο με τίτλο "Ο κύκλος Mohr των τάσεων", το οποίο αποτελεί βοηθητικό φυλλάδιο για τον κύκλο του Mohr που μοιράστηκε πέρσι στην τάξη και χρησιμεύει πολύ καθώς ο Γκαρούτσος δεν είναι καλά διατυπωμένος στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.
Προφανώς το προηγούμενο φυλλάδιο που είχα ανεβάσει δεν αφορούσε τον κύκλο του Mohr, λάθος μου.
Προφανώς το προηγούμενο φυλλάδιο που είχα ανεβάσει δεν αφορούσε τον κύκλο του Mohr, λάθος μου.
-
Ingeniero_civil
- Έτος εισαγωγής: 2006
Η ύλη αυτή αναφέρεται στους Γκαρούτσους;Και είναι σίγουρο ότι δεν έχουμε προβλήματα στο χώρο;Δεν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω πως πριν δυο χρόνια που το είχα δώσει το μάθημα, είχε πέσει και εντατική κατάσταση σε χ y z.godfather έγραψε:Η φετινή ύλη (στο περίπου πάντα!) δηλαδή θα είναι η παρακάτω;
Από Μηχανική Παραμορφώσιμου Στερεού Ι:
κεφ. 1
κεφ. 2 (2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5)
κεφ. 3 (3.1, 3.2, 3.3, 3.4)
κεφ. 4 (4.1, 4.2, 4.3)
κεφ. 5 (5.1)
κεφ. 6 (6.1, 6.2)
8.1
9.1
Από Μηχανική Παραμορφώσιμου Στερεού ΙΙ:
κεφ. 1 (εκτός 1.5, 1.7, 1.8)
κεφ. 2
κεφ. 3 (εκτός 3.4)
κεφ. 5
κεφ. 6:
Αν δε θελήσεις όταν μπορέσεις, δε θα μπορέσεις όταν θελήσεις..
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Nαι, στους γκαρούτσους αναφέρεται ο godfather και η ύλη είναι στο περίπου. Η ακριβής διαμορφώνεται στο τέλος του εξαμήνου.
-
Ingeniero_civil
- Έτος εισαγωγής: 2006
Thanks για τη γρήγορη απάντηση!Επομένως δηλαδή σύμφωνα με αυτή την ύλη, τριδιάστατα προβλήματα όχι(πάλι καλά, αρκετά έχουμε ήδη!).
Αν δε θελήσεις όταν μπορέσεις, δε θα μπορέσεις όταν θελήσεις..
Υπαρχει καποιο κατανοητο κ χρησιμο βιβλιαρακι να διαβασουμε κυριως για ασκησεις? Γιατι το βιβλιο του κ.Βαρδουλακη κατανοητο δεν το λες κ ο Γκαρουτσος νομιζω δν αρκει ..?
ευχαριστω

ευχαριστω

-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙ (2008-09)
Θα παραθέσω ως απάντηση το ποστ του lybe33 που είναι παλιότερο κι ίσως να μην υπέπεσε στην αντίληψη σου:
Aπό κει και πέρα ίσως να θέλει να προσθέσει κάτι ακόμα κάποιος...lybe33 έγραψε:Λοιπόν,κάποια βιβλία που πρότεινε η κ. Αναστασέλου είναι αυτά των:
-Γδούτου
-Hibbeler
-Τymoschenko
-Beer & Johnston
To βιβλίο του Tymoschenko είναι γραμμένο στην καθαρεύουσα και δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει στο διάβασμα,ενώ αυτό του Γδούτου δεν έχει το κεφάλαιο της επίπεδης εντατικής κατάστασης(κύκλος Mohr) όπως είδα στον ''Παπασωτηρίου'' που διαθέτει και τις νεότερες εκδόσεις.
Η προτίμηση της κ. Αναστασέλου είναι αυτό του Hibbeler.
Για το βιβλίο του Βeer & Johnston άκουσα ότι έχει προβληματική μετάφραση,αλλά καλύτερα ας πει τη γνώμη του κάποιος από μεγαλύτερο έτος.
-
lydia
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Τα Κεφάλαια 1-4 του βιβλίου του κ. Βαρδουλάκη που στάλθηκαν με mail έχουν ανέβει εδώ
(ο ίδιος αναφέρει πως περιέχουν λάθη, αφού είναι αδιόρθωτα-η πρώιμη μορφή τους)
(ο ίδιος αναφέρει πως περιέχουν λάθη, αφού είναι αδιόρθωτα-η πρώιμη μορφή τους)
...είναι ο τελευταίος σχεδόν που πλησιάζει τα σύνορα
ζητάει άσυλο γιατί κουράστηκε απ' το τίποτα...
ζητάει άσυλο γιατί κουράστηκε απ' το τίποτα...
-
taliampes
Παιδιά εγώ προσωπικά χρωστάω το μάθημά από πέρυσι... φέτος άλλαξε η ονομασία και όταν μπαινω στα στοιχεία μου στο internet μου εμφανίζει και το μάθημά μηχανική 2 που είχα δηλώσει πέρυσι και το μάθημά τεχνική μηχανική 2 που δήλωσα φέτος....... και τα 2 έχουν τον ίδιο κωδικό... γνωρίζει κάνεις τι ακριβώς έχει συμβεί;;;;;; ευχαριστώ...
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish
Αιτία: Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish