Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2011-12)
ποιές πληροφορίες?
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
πληροφορίες του tsiou, μπορεί να λέει και μαλακίες...
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Το άκουσα από παιδιά που το άκουσαν από τον Τσάμη. Ε δε νομίζω να λέει (-λένε) βλακείες...
Off topic:
Γενικότερα πάντως να σας κατευθύνω στο post του eki13 σε προηγούμενη σελίδα που λέει ότι καλύτερα να πας διαβασμένος για Μπουκοβάλα και να σου πέσει Καββαδάς παρά για Καββαδά και να σου πέσει Μπουκοβάλας...
Off topic:
Γενικότερα πάντως να σας κατευθύνω στο post του eki13 σε προηγούμενη σελίδα που λέει ότι καλύτερα να πας διαβασμένος για Μπουκοβάλα και να σου πέσει Καββαδάς παρά για Καββαδά και να σου πέσει Μπουκοβάλας...
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
Παιδιά ερώτηση SOS από παραδόσεις Καββαδά ο Casagrande ήταν τσιράκι του Terzaghi ή ο Terzaghi τσιράκι του Casagrande ??? plz απαντήστε γρήγορα!!!!!!!!!!!
-
irenelimni
- Έτος εισαγωγής: 2009
μπορει καποιος να ανεβασει τις λυσεις της 8ης συμπληρωματικης σειρας??/ευχαριστω
Επειδή o Casagrande ήταν και πολύ "Grande" (if you know what I mean) μάλλον το δεύτερο!mech1 έγραψε:Παιδιά ερώτηση SOS από παραδόσεις Καββαδά ο Casagrande ήταν τσιράκι του Terzaghi ή ο Terzaghi τσιράκι του Casagrande ??? plz απαντήστε γρήγορα!!!!!!!!!!!
-
dalaila
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Και πως πας διαβασμένος για Μπουκοβάλα?Αφού λυμένα θέματα εξετάσεων υπάρχουν μόνο απο Καββαδά...Πρέπει να διαβάσουμε τις διαλέξεις απο το μάθημα του; Γιατι εγω τις σημειωσεις του δεν τις εχω...tsiou έγραψε: καλύτερα να πας διαβασμένος για Μπουκοβάλα και να σου πέσει Καββαδάς παρά για Καββαδά και να σου πέσει Μπουκοβάλας...[/offtopic]
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Εγώ πάντως τον Meyerhof τον είδα στο όνειρό μου. Ήταν άρειος. Και δίπλα στη Μέρκελ. Και μου λεγε χρωστάς. Και φράγκα, και εδάφη.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
george mamal
- Έτος εισαγωγής: 2003
Παιδιά εγώ έχω ακούσει ότι επειδή έβαλε σε 2 συνεχόμενες εξεταστικές θέματα ο Μπουκοβάλας, αυτή τη φορά θα βάλει ο Καββαδάς.