Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας (2011-12)
Μήπως ξέρει κάποιος τι συγγράμματα παίρνουμε στο συγκεκριμένο μάθημα?
Re: Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας
παίρνουμε ένα βιβλίο από τη ΣΕΜΦΕ που λέγεται Στοιχεία Δικαίου - Εθνικό Ευρωπαϊκό Δίκαιο και είναι εκδόσεις ΕΜΠ και επιλέγουμε και ένα από τις 2 επιλογές του Εύδοξου...(και τα 2 βιβλία του Εύδοξου χρειάζονται όπως μας είπε η καθηγήτρια...)
ευχαριστώ..!! δηλώνουμε δηλαδή το ένα και παίρνουμε και τα 2? γίνεται?
Όχι δεν γίνεται. Απλά μας έκοψαν ένα σύγγραμμα το οποίο χρειάζεται.
Νομίζω πως επειδή αυτό έχει γίνει και σε άλλα μαθήματα (Μερικές Διαφορικές & Μιγαδικές σίγουρα...) κάτι πρέπει να κάνουμε σε επίπεδο συλλόγου.
Ε τι λέτε???
Νομίζω πως επειδή αυτό έχει γίνει και σε άλλα μαθήματα (Μερικές Διαφορικές & Μιγαδικές σίγουρα...) κάτι πρέπει να κάνουμε σε επίπεδο συλλόγου.
Ε τι λέτε???
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Από τις επιλογές του Εύδοξου δηλώνεις μία. Απλώς είναι στην ύλη και τα ''Δημόσια Έργα'' και το ''Πολεοδομικό Δίκαιο'', ενώ δικαιούμαστε μόνο ένα.
Edit: Να κάνουμε ρε akis, να κάνουμε
Άλλαξε την υπογραφή σου, τα 700 ευρώ έγιναν 589!
Edit: Να κάνουμε ρε akis, να κάνουμε
Άλλαξε την υπογραφή σου, τα 700 ευρώ έγιναν 589!
Να τρέφω αυταπάτες για στρογγυλοποίηση στα 600 ή στα 500???
akis:-Πάμε για καφέ;
ευχαριστώ!! κατατοπιστικότατοι όλοι.. 
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Off topic:akis έγραψε:Να τρέφω αυταπάτες για στρογγυλοποίηση στα 600 ή στα 500???
Στα 500 πιθανότερο, σιγά μη σου χαρίσει ο Μπένι 11 ευρώ...Πως θα σωθεί η χώρα?
Υπάρχει μείζον πρόβλημα και στην <ΕφΥδρ>, κάντε κάτι (και ας είναι και σε επίπεδο Γ. Α. Συλλόγου.Χ.)akis έγραψε:Όχι δεν γίνεται. Απλά μας έκοψαν ένα σύγγραμμα το οποίο χρειάζεται.
Ε τι λέτε???
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Re: Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας (2011-12)
Η προφορική εξέταση πότε θα γίνει? και ποια θα είναι,το 'θέμα για προφορική εξέταση' ή η 'άσκηση τάξης'?