Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Δομικές Μηχανές και Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
-
Wh0cares
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Δομικές Μηχανές και Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2008-09)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δομικές Μηχανές και Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2008-09)
Το βιβλίο του κ. Λαμπρόπουλου διανέμεται Στον Τομέα Προγραμματισμού και Διαχείρισης Τεχνικών Έργων. Υπάρχει και η δυνατότητα να το πάρει κάποιος γνωστός για σας μόνο με την επίδειξη του δικού του πάσο.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Στο μάθημα θα πραγματοποιηθεί πρόοδος πιθανόν 2 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί.
(thnx ili@)
(thnx ili@)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Ξέρει κανείς αν πρόοδο γράφουμε με κλειστά ή με ανοικτά βιβλία?
- Gerber
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

με ανοιχτα!(αλλά στην εξεταστικη με κλειστα)
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Ξέρει κανείς κάτι για αναπλήρωση των μαθημάτων που έχασε το 3ο έτος λόγω εκδρομής?
Επισης για την υλη της προοδου ξερει κανεις τιποτα? Απο το βιβλιο-σημειωσεις ξερετε τι απ'ολα εχουμε κανει μεχρι τωρα?
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Έχω ακούσει ότι θα πέσουν μόνο ασκήσεις και νομίζω ότι έχουμε κάνει μέχρι τη σελ. 117 τα πάντα. Δεν είμαι σίγουρη για τίποτα όμως 
Μπορει καποιος που ηταν σημερα στο μαθημα να μας πει τι ειπε ο καθηγητης? Ανεφερε τιποτα νεοτερο για την προοδο?
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
Αναφερθήκαμε κυρίως στην οργάνωση & το μέγεθος του εργοταξίου και στις χωματουργικές εργασίες. Την πρώτη ώρα ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για τους συντελεστές παραγωγής και κυρίως για τα μηχανήματα: βαθμό εκμηχάνισης, ιστορικά στοιχεία, παράμετροι που πρέπει να εξετάσουμε για την επιλογή κατάλληλων μηχανημάτων. Μετά ο κ. Καλλιάνης ανέλυσε τα βασικά μηχανήματα εκσκαφής - φόρτωσης ενός εργοταξίου χωματουργικών εργασιών.
Επειδή έχασα την αρχή, δεν άκουσα κάτι για τις αναπληρώσεις των τριτοετών, ούτε για την πρόοδο (αν και νομίζω πως δεν είπε κάτι πιο συγκεκριμένο).
Επειδή έχασα την αρχή, δεν άκουσα κάτι για τις αναπληρώσεις των τριτοετών, ούτε για την πρόοδο (αν και νομίζω πως δεν είπε κάτι πιο συγκεκριμένο).
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa