Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αστικά Οδικά Δίκτυα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αστικά Οδικά Δίκτυα (2011-12)
Ευχαριστώ! Ελπίζω να έχουμε και άλλα νέα γιατί είναι πολλά όλα αυτά.. (σοσακια
)
Στον υπολογισμό του συντελεστη για βαρέα οχήματα , πώς βρίσκω το Ετ; Ετ=2pc/HV , τί είναι το pc ; Ευχαριστώ.
Eπίσης στη χρήση λωρίδων ποιά νούμερα βάζω για να βρω τα vg και vg1 ;omerta έγραψε:Στον υπολογισμό του συντελεστη για βαρέα οχήματα , πώς βρίσκω το Ετ; Ετ=2pc/HV , τί είναι το pc ; Ευχαριστώ.
Οι ερωτήσεις μου αναφέρονται στην άσκηση 1 από τις λυμένες στο my courses. (αν κάποιος μπορεί ασ βοηθήσει)
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω πώς υπολογίζω τον αριθμό λωρίδων για εξεταζόμενη ομάδα: πχ έχω κύρια αρτηρία 2 λωρίδων η οποία διασταυρώνεται με δευτερεύουσα στην οποία επιτρέπεται και δεξιά και αριστερή στροφή. Πόσες λωρίδες λαμβάνω σαν Ν στον υπολογισμό της ροής κορεσμού;;
Για οποιον εχει κανει την τριτη ασκηση απ'το φυλλαδιο.Ο τυπος που μας δινει για τον ελαχιστο απαιτουμενο χρονο πρασινου για τους πεζους ειναι σωστος; Ειναι δηλαδη Gp=3,2 + L/Sp + (0,81*Nped/We). Γιατι τα αποτελεσματα βγαινουν εντελως λαθος. Μηπως αντι για 0,81 ειναι 0,048;
omerta έγραψε:Eπίσης στη χρήση λωρίδων ποιά νούμερα βάζω για να βρω τα vg και vg1 ;omerta έγραψε:Στον υπολογισμό του συντελεστη για βαρέα οχήματα , πώς βρίσκω το Ετ; Ετ=2pc/HV , τί είναι το pc ; Ευχαριστώ.
Οι ερωτήσεις μου αναφέρονται στην άσκηση 1 από τις λυμένες στο my courses. (αν κάποιος μπορεί ασ βοηθήσει)
Ρε παιδιά κανείς;; Όχι τπτ άλλο βλέπω να γίνεται παράθεση-δημοσίευση για Σεπτέμβρη..
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Η ροή κορεσμού και ο βαθμός κορεσμού σε ποιο βιβλίο βρίσκονται. Σε αυτό της Διαχείρισης κυκλοφορίας ή αυτό τις οδικής ασφάλειας;;
Becoming_I έγραψε:Η ροή κορεσμού και ο βαθμός κορεσμού σε ποιο βιβλίο βρίσκονται. Σε αυτό της Διαχείρισης κυκλοφορίας ή αυτό τις οδικής ασφάλειας;;
Βιβλίο ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
Βαθμός κορεσμού : σελ. 247
Ροή κορεσμού : σελ. 249
Το άλλο βιβλίο που χρειάζεστε για το μάθημα είναι η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr