Είχα πάει εχθες κέντρο να πάρω φύλλα για τον εκτυπωτή και όπως γυρνούσα από ομόνοια πέτυχα δυο φιλαράκια μου να τα λένε...Είπα να καθίσω αλλά είχα κι αλλες δουλειές.
Reporter έγραψε:Είχα πάει εχθες κέντρο να πάρω φύλλα για τον εκτυπωτή και όπως γυρνούσα από ομόνοια πέτυχα δυο φιλαράκια μου να τα λένε...Είπα να καθίσω αλλά είχα κι αλλες δουλειές.
Η εκπομπή, αν και είναι ξεκάθαρα για πολιτικό και κοινωνικό προ-βληματισμό (από το βλήμα), ταυτόχρονα μπορεί να θεωρηθεί και ως μια πολύ καλή ψυχαγωγική εκπομπή. Νομίζω ότι ο Βαξ δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο counter-σχολιαστή από τον Ανδριανόπουλο. Δείτε και απολαύστε τα όρια της ιδεολογίας!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Ρε ΜΠΑΟΚΑΚΙ (τα θέλει ο πωπός σου) αντί να πούμε όλοι να σταματήσουν κάποιοι μακάκες (Pussy Riots και ο εμετικός αυτός σκηνοθέτης) να προκαλούν (ακόμα και υποκινούμενα από ανθρώπους που δεν ξέρουμε το τί θέλουν να πετύχουν) θρησκευτικά μίση λές αυτές τις μακακίες? ΠΑΣ ΚΑΛΑ?