Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία (2012-13)
Γειά σας παιδιά. Είδα την κυρία Τσουκαλά, η οποία θα δίδασκε σήμερα, και μας είπε ότι επειδή στην τάξη ήταν μόνο μία κοπέλα (απ'το μεταπτυχιακό, νομίζω), δεν πραγματοποιήθηκε το μάθημα. Αυτά.
εγώ πήγα πιο μετά - πέρασα τυχαία για την ακρίβεια
- και δεν είδα κάποιον μέσα..
Τις εργασίες πότε πρέπει να τισ παραδώσουμε ;;;
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Δε νομίζω να έχει δώσει ημερομηνία ακόμα (με κάθε επιφύλαξη).
Να θυμίσω για όσους δεν το ξέρουν, ότι κάτι είχε αναφέρει για πιθανή εκδρομούλα μες στο γενάρη.
Να θυμίσω για όσους δεν το ξέρουν, ότι κάτι είχε αναφέρει για πιθανή εκδρομούλα μες στο γενάρη.

Η προθεσμία για τις εργασίες λήγει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου!
παιδιά να είμαστε όλοι συνεπείς για να μην τρέχει και ο συντονιστής τελευταία στιγμή..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Μπραβο leo8 !!!!!!!!
Παιδιά ξερει κανεις τι να διαβασουμε περισσοτερο και απο που??? Επιπλεον, η εξέταση θα γίνει με ανοιχτα βιβλία και σημειωσεις καθόλη τη διαρκεια?? 
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι, άρα ναι, ανοιχτά βιβλία. Πέρσυ ο κύριος μαμάσης είχε πει στο mqn ότι μπορούμε να φέρουμε ακόμη και λάπτοπMobious έγραψε:Παιδιά ξερει κανεις τι να διαβασουμε περισσοτερο και απο που??? Επιπλεον, η εξέταση θα γίνει με ανοιχτα βιβλία και σημειωσεις καθόλη τη διαρκεια??

Κυριε μαμαση ισχύει και φέτος αυτο για τα laptop??? Γιατί η αληθεια ειναι πως πολλοι πινακες κτλ κτλ ειναι εγχρωμοι και δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να τυπωθούν..ειδικα σε οικιακους εκτυπωτές!!