Ουσιαστικοτατη η αλλαγη της Στατικης 4..... Μπραβο, ευγε.... Φοβερη δουλεια απο το επιτελειο της γραμματειας! Μπραβο στα τσακαλια μας! Τις αλεπουδες μας!!! Νιωθω συγκινηση!!! Οταν ανοιξει να τους παμε καμια γλαστρα για δωρο!
amazing_happens έγραψε:Ουσιαστικοτατη η αλλαγη της Στατικης 4..... Μπραβο, ευγε.... Φοβερη δουλεια απο το επιτελειο της γραμματειας! Μπραβο στα τσακαλια μας! Τις αλεπουδες μας!!! Νιωθω συγκινηση!!! Οταν ανοιξει να τους παμε καμια γλαστρα για δωρο!
Αντε καλες γιορτες σ ολους και περαστικα μας!
+1
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
Εγω παντως που το βλεπω, δεν εχει πανω υπογραφη προεδρου, ουτε καν ημερομηνια. Κανονικα επρεπε να εχει τουλαχιστον στην τελευταια σελιδα. Νομιζω (αν εχω καταλαβει καλα) πως προλαβενετε να κανετε αλλαγες.. εκτος και αν τοσο βιαστικα το φτιαξανε, και το σκαναρανε αρον αρον.
dean έγραψε:τι ιδια μερα? εδω δινουμε ιδια ωρα.. αν δεν αλλαξει αυτο το πραγμα, εγω θα παρω και τα 2 γραπτα σε μια αιθουσα και θα γραψω...ελεος πλεον..
Ελπίζω να έχεις αντιληφθεί ότι το πρόβλημά σου διευθετήθηκε!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."