Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θεμελιώσεις (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Θεμελιώσεις (2012-13)
Έχουν αναρτηθεί οι εκφωνήσεις και λύσεις της προόδου στη σελίδα του μαθήματος στο mycourses.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της προόδου και για τα δύο τμήματα στο mycourses στα έγγραφα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν διδάχθηκε φέτος η οριζόντια φόρτιση πασσάλων κατά BROMS?
Αν εννοείς εγκάρσια φόρτιση πασσάλων, είναι εκτός ύλης για την εξεταστική. Αλλά είναι πολύ σημαντική γενικότερα. Τάδε έφη Καββαδάς σήμερον.martin έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει αν διδάχθηκε φέτος η οριζόντια φόρτιση πασσάλων κατά BROMS?
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
'Cos I can blow up in your face like dynamite
-
anonymous71
- Έτος εισαγωγής: 2011
μηπως ξερει κανεις την διαρκεια της εξετασης?
ευχαριστω
ευχαριστω
Άστο καλύτερα μην παίζεις με τον πόνο μας...anonymous71 έγραψε:μηπως ξερει κανεις την διαρκεια της εξετασης?
ευχαριστω
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
ισχυει οτι οσοι δεν εχουν δωσει προοδο πανε με αριστα το 6,5 στην τελικη εξεταση??
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτο.Πέρσυ που πέρασα το μάθημα δεν είχα δώσει πρόοδο και το γραπτό μου βαθμολογήθηκε κανονικά.
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι φέτος..
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι φέτος..
οκ ευχαριστω!
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Στη σελίδα 54 του βιβλίου του κ. Παπαδόπουλου για τον υπολογισμό του kc μέσα στη ρίζα το Hb=n*H. Αυτός ο συντελεστής n συνήθως είναι 2 αλλά σε κάποια θέματα λόγω σεισμικών μεγεθών H, V, M λαμβάνεται ίσο με 1,25. Γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται αυτοί οι συντελεστές;;; Ευχαριστώ!!!
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...