Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Καλά αυτός ο δεύτερος τόμος της Μαθηματικής Ανάλυσης ήταν υπό έκδοση και στη δική μου πρώτη χρονιά.
Μου φαίνεται μας δουλεύει ο Ρασσιάς.. Ελπίζω τουλάχιστον να το πάρουν όντως οι φετινοί πρωτοετείς.
Συντονιστής: University Editors
Τον έχω προλάβει, και έχεις δίκιο για αυτό...αλλά υπάρχουν και άλλοι διδιάσκοντες που σε κάνουν να γουστάρειςγάντι του μποξ έγραψε:Ο μόνος καθηγητής τότε που με έκανε να περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα για να κάνω μάθημα, ο μόνος που ενδιαφερόταν πραγματικά να μας μάθει, ο μόνος που μας μετέδιδε μια θετική αύρα για το μηχανιλίκι και μας έδινε δύναμη, ήταν ο Κ. Δημητρίου που μας έκανε Προβολική Γεωμετρία. Μέχρι που πλήρωσε από την τσέπη του για να πάρουν όλοι όργανα για το σχέδιο (ήταν ακριβά και πολλά παιδιά δεν είχαν). Ήταν μεγάλος σε ηλικία, σίγουρα δεν διδάσκει πλέον, μην τον μπερδέψετε με άλλους Δημητρίου. Πραγματικά άγιος άνθρωπος, δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτε.
Ετσι είναι και μόνο.Μην περιμένετε αλλαγές και προκοπή από τα κομματόσκυλα ουτε από τους καθηγητοδεινόσαυρους.Αυτοί τα έχουν βολέψει μια χαρά.Εμεις που τα ζούμε πρέπει να τα αλλάξουμε.ingenieurin26 έγραψε:Οh yes, από αυτούς πρέπει να ξεκινήσει η επανάσταση.
Ναι γίνεται, με παρουσία στην επιτροπή σποδών θίγοντας το θέμτα και μετά με πιο δραστικά μέσα...QEye έγραψε:Επίσης ξέρει να προτείνει κανείς κάποιο τρόπο να παρέμβουμε στον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα ως ανεξάρτητοι φοιτητές (πάντα!!) ή τζάμπα γκρινιάζουμε όλοι διαδικτυακά?
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Η συνελευση ετους γινεται με τον κλασσικο τροπο μαζευοντας υπογραφες; Και θα γινει σιγουρα δεκτη ανεξαρτητως αιτιολογιας; Δλδ θα αρκει να μαζευτουν οι απαιτουμενες υπογραφες; Α και εχει ξαναγινει κατι τετοιο;merde_conserve έγραψε:Η δύναμή σου είναι η συλλογικότητα. Δεν είστε ευχαριστημένοι με το μάθημα και νιώθετε ότι σας κοροϊδεύουνε; Οσο είστε μικροί και δεν έχετε τιγκάρει ακόμα στα κομματόσκυλα, στις ταμπέλες και τις αντίστοιχες φραξιονισμένες παρέες οργανώστε μια συνέλευση έτους, συζητείστε για όλα, αποφασίστε κάποια πράγματα όπως επιστολές διαμαρτυρίας στους καθηγητές κ.α.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω στο επίσημο θεσμικό πλαίσιο των ρόλο των επιτροπών έτους. Νομίζω γίνονται μόνο για το σύνολο του έτους και απλά για να προτείνουν κάποιες αλλαγές σοτ πρόγραμμα σπουδών, τίποτα περισσότερο. Θα ήταν καλό να πάρουμε καμία γνώμη από κάποιον που γνωρίζει αυτές τις διαδικασίες (π.χ gandalf).Η συνελευση ετους γινεται με τον κλασσικο τροπο μαζευοντας υπογραφες; Και θα γινει σιγουρα δεκτη ανεξαρτητως αιτιολογιας; Δλδ θα αρκει να μαζευτουν οι απαιτουμενες υπογραφες; Α και εχει ξαναγινει κατι τετοιο;
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Η συνέλευση έτους υφίσταται μόνο για τους τριτοετείς της σχολής μας όταν φτάνει η ώρα να συζητήσουν για την εκδρομή της Τεχνικής Γεωλογίας. Κανονικά θα έπρεπε κάθε έτος να έχει τις συνελεύσεις του. Αλλά ως τώρα δεν το έχουμε πετύχει, πιθανότατα γιατί δε συμφέρει κάποιους που έχουν αναλάβει καθήκοντα σωτήρων στη σχολή και λανσάρουν το σλόγκαν "άφησε το πάνω μας και μη σε νοιάζει". Δοκιμάστε το λοιπόν εσείς. Μαζευτείτε με τους συμφοιτητές σας κάποια στιγμή, στο αμφιθέατρο για παράδειγμα, (ελπίζω να δείξουν ενδιαφέρον, γιατί πλησιάζει και εξεταστική) και κάντε μια συζήτηση. Αλλά και αυτό που λες με τις υπογραφές νομίζω δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και μπορεί ίσως να δουλέψει καλύτερα!Η συνέλευση έτους γίνεται με τον κλασσικό τρόπο μαζεύοντας υπογραφές; Και θα γίνει σίγουρα δεκτή ανεξαρτήτως αιτιολογίας; Δλδ θα αρκεί να μαζευτούν οι απαιτούμενες υπογραφές; Α και έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;