Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Λες βρε strangelic να φαω απ το δικο σου γλυκο; Καλο ειναι; Που να τρεχω στο ψυγειο βραδιατικα;
Elendil τι να σου πω;Οτι και να πω ειναι λιγο... Μηπως μας δουλευεις;
Ε δε βλεπεις τις προθεσεις μου; (αν και στο morisson απευθυνοσουν αλλα πηρα εγω την πασα) Spoiler: showποσταρε ποσταρε....amfisvitias έγραψε:Γιατί, σκοπεύεις να κοιμηθείς σήμερα;
Άραγε τα πάντα σε αυτή τη ζωή δεν είναι υποκειμενικά; Τι μας κάνει να πιστεύουμε πως τα γεγονότα και οι καταστάσεις γύρω μας είναι φυσιολογικά έτσι όπως τα θεωρούμε εμείς και όχι κάπως αλλιώς;Μήπως αυτό το topic όντως υπάρχει έτσι ώστε να μάθουμε να αναρωτιόμαστε για τα πάντα, ακόμα και για τις βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις μας, να τα αμφισβητούμε και να μην μένουμε προσκολλημένοι σε αυτά; Δεν θα ήταν καλό να ήμασταν πιο διαλλακτικοί, χωρίς μισαλλοδοξίες και φανατισμούς; Γιατί υπάρχει κανείς που να κατέχει τη μοναδική αλήθεια; Μήπως η αλήθεια βρίσκεται στο σύνολο και όχι σε μεμονωμένα άτομα; Άραγε για να πετύχουμε πιο πολλά, δεν χρειάζεται να ακούμε περισσότερο τους άλλους και να λαμβάνουμε σοβαρά τη γνώμη τους;amfisvitias έγραψε:Lost in athens, τουλάχιστον, βάζοντας το μήπως υπάρχει μία περίπτωση να μαθαίνει ο κόσμος να μην είναι απόλυτος και ότι σχεδόν πάντα υπάρχει περιθώριο λάθους; Ή μήπως είναι πιο μηχανικό από όσο πρέπει και κάνω τώρα εγώ λάθος;