Παιδιά ευχαριστώ για τα σχόλια πάνω στα βιβλία..είχα επιλέξει Σταυρακάκη αλλά αφού δεν λέει να έρθει στου παπασωτηρίου και μου μιλάτε τόσο θετικά για του Boyce με πείσατε;-)---->Boyce Diprima.
~~~>Fiorella δεν έχουν δώσει ακόμη σειρές ασκήσεων.Όταν με το καλό έρθουν θα τις ανεβάσω;-)
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.” ~Richard Buckminster Fuller
Δεν νομίζω ότι θα το μετανιώσετε. Χωρίς να έχω ανοίξει το Σταυρακάκη, ο Boyce-Diprima είναι κλασικό σύγγραμμα και πιστεύω θα σας βοηθήσει και εκτός μαθήματος, όποτε χρειαστεί να ανατρέξετε σε κάποιο πρόβλημα διαφορικών τιμών.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Σίγουρα το βιβλίο του Σταυρακάκη δεν ενδείκνυται για τις συνήθεις διαφορικές αφού δεν κωδικοποιεί-συστηματοποιεί τη θεωρία.Ωστόσο στις μερικές διαφορικές στο επόμενο εξάμηνο (όπου τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά) του Σταυρακάκη είναι συγκριτικά καλύτερο από του Κραββαρίτη (και με πολλές εφαρμογές σε Matlab και Mathematica).
Ο Πολυράκης ανέφερε ότι έχει ανεβάσει φυλλάδιο στο site του απλά για όποιον θέλει να κάνει μερικές ασκήσεις.Ωστόσο το μόνο που υπάρχει στο site του είναι τα αντίστοιχα φυλλάδια διαφορικών εξισώσεων για τους χημικούς.Αύριο που έχουμε μάθημα επανέρχομαι με τα τελευταία νέα.
Site Πολυράκη: http://www.math.ntua.gr/~ypoly/index.html
Σήμερα ο Πολυράκης στο δεύτερο τμήμα ανεφερε οτι θα πραγματοποιηθεί δύωρο μάθημα την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρα 11 και 30 εως 13 και 30.Ωστοσο δεν ανεφερε αιθουσα.
Μήπως ξέρει κάποιο παιδί που παραδίδουμε τη σειρά ασκήσεων όσοι δεν τη δώσαμε στο μάθημα; Η προθεσμία είναι μέχρι την Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος. Haaalp! συνάδελφοι.
halp.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.