Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία I (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία I (2013-14)
Στο δεύτερο τμήμα έχει ζητήσει να κάνουμε τεχνική έκθεση ή κάτι τέτοιο;;;
Ναι! Έχει ανέβει κ πρότυπη τεχνική έκθεση στο mycourses αν ενδιαφέρεσαι να έχεις ένα μπούσουλα.
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Ευχαριστώ!!
Υπενθυμίζουμε πως αύριο είναι η μέρα παράδοσης των θεμάτων εξαμήνου,όπως έχει ανακοινωθεί κ στη σελίδα της σχολής
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
-
yabba dabba doo
Σήμερα παραδόθηκε το θέμα του εξαμήνου.Ο κ.Γλαρός(1ο τμήμα) ανέφερε πως θα επιστραφεί στους φοιτητές την παρασκευή.Λογικά κάτι παρόμοιο θα ισχύει και για το 2ο τμήμα.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
οι ερωτησεις θεωριας πως ειναι περιπου?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- epicas

- Έτος εισαγωγής: 2011
τυπολογιο δινεται ? 
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Οι ασκήσεις είναι με ανοιχτά τα βιβλία, οπότε θα έχεις το δικό σου.
Προς τους μεγαλύτερους:Γενικά τα θέματα που ζητούνται κάθε χρόνο κυμαίνονται στο ίδιο style?
Δηλαδή σε ασκήσεις μηκοτομή και οριζοντιογραφία και στη θεωρία οι 6 εφαρμογές που επισημαίνονται στο τελευταίο μάθημα
Προς τους μεγαλύτερους:Γενικά τα θέματα που ζητούνται κάθε χρόνο κυμαίνονται στο ίδιο style?
Δηλαδή σε ασκήσεις μηκοτομή και οριζοντιογραφία και στη θεωρία οι 6 εφαρμογές που επισημαίνονται στο τελευταίο μάθημα
Ναι,η ιδια νοοτροπια ειναι πανω-κατω καθε χρονια.Αλλα φετος ακουσα οτι ο Κανελλαίδης δεν εκανε σταθερα τα μαθηματα τις θεωριας και εκανε εναλλαξ με εναν αλλο καθηγητη.Οποτε κρατα και μια πισινη για τα θεματα θεωριαςandskia έγραψε:Οι ασκήσεις είναι με ανοιχτά τα βιβλία, οπότε θα έχεις το δικό σου.
-
saveapenguin

- Έτος εισαγωγής: 2006
Και οι οποίες είναι;andskia έγραψε:Δηλαδή σε ασκήσεις μηκοτομή και οριζοντιογραφία και στη θεωρία οι 6 εφαρμογές που επισημαίνονται στο τελευταίο μάθημα