Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Που να δείτε τι έγινε Μηχανική 3 που ούτε ταυτοποίηση δεν έγινε...AE έγραψε:Ευτυχώς φίλε μου που μόλις το 5% αντιγράφει...
Συντονιστής: University Editors
Που να δείτε τι έγινε Μηχανική 3 που ούτε ταυτοποίηση δεν έγινε...AE έγραψε:Ευτυχώς φίλε μου που μόλις το 5% αντιγράφει...
Φίλε μου FutureTrunks, κάνεις λάθος, το καταλαβαίνω το άγχος, αλλά θέλει σεντόνι ολόκληρο για να σας πω την άποψή μου. Υπόσχομαι σύντομα να το συζητήσουμε.FutureTrunks έγραψε:Δυστυχώς κύριε Ευστρατιάδη μάλλον δεν έχετε καταλάβει ποιοι από τους φοιτητές έχουν άγχος. Αυτός που κατέβηκε να αντιγράψει γιατί να έχει άγχος? Τι είχε, τι έχασε. Δεν αφιέρωσε ώρες για να διαβάσει ούτε για να παρακολουθήσει. Οπότε μάλλον το σχόλιο σας σχετικά με αυτό το θέμα είναι λίγο άστοχο. Μακάρι όσοι αντέγραψαν έτοιμα λυμένα θέματα να μην περάσουν το μάθημα σας ποτέ.
Kcr565 έγραψε:Προβλέπεται τιμωριούλα για τους αντιγραφείς ή απλά μηδενισμός?
Ήρεμα ρωτάω... και απο ενδιαφέρον.
Καλά σε αυτό δεν έχεις άδικο προφανώς. Επίσης κ.Ευστρατιάδη στα όρια του χιούμορ έγιναν οι ερωτήσεις ελπίζω να μην νομίζετε ότι κανείς εδω μέσα προωθεί ανοιχτά την αντιγραφή. Διότι είναι ένα πρόβλημα που πλήττει και έχει πλήξει πολύ τη σχολή τα τελευταία χρόνια, θυμάμαι κάποτε συζητιόταν να μπεί 'ομπρέλα' στα κτήρια κατα την εξεταστική για να μην έχουν σήμα τα κινητά. Και ούτε είναι εύκολο για όσους διαβάζουν να βλέπουν άλλους να περνάνε χωρίς την δουλειά που αυτοί έριξαν...μουχαλασετοspace έγραψε:Καλά έκαναν και δεν έκαναν ταυτοποίηση. Για τα μάτια του κόσμου γίνεται, ας είμαστε ειλικρινείς. Εφ όσον μετά την ταυτοποίηση κλείνουν οι κάμερες ποιο το νόημα?
Ξέρω ότι είναι τρομερά δύσκολο αυτό που ζητώ, αλλά προσπαθήστε να μην βλέπετε τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας. Δεν το θέτω σε ηθική βάση, αλλά σε καθαρά πρακτική. Το μόνο που θα αποκομίσετε είναι στενοχώρια και απογοήτευση. Να μάθετε να ανταγωνίσεστε μόνο τον εαυτό σας, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνετε ένα κλικ καλύτεροι.Kcr565 έγραψε:Καλά σε αυτό δεν έχεις άδικο προφανώς. Επίσης κ.Ευστρατιάδη στα όρια του χιούμορ έγιναν οι ερωτήσεις ελπίζω να μην νομίζετε ότι κανείς εδω μέσα προωθεί ανοιχτά την αντιγραφή. Διότι είναι ένα πρόβλημα που πλήττει και έχει πλήξει πολύ τη σχολή τα τελευταία χρόνια, θυμάμαι κάποτε συζητιόταν να μπεί 'ομπρέλα' στα κτήρια κατα την εξεταστική για να μην έχουν σήμα τα κινητά. Και ούτε είναι εύκολο για όσους διαβάζουν να βλέπουν άλλους να περνάνε χωρίς την δουλειά που αυτοί έριξαν...μουχαλασετοspace έγραψε:Καλά έκαναν και δεν έκαναν ταυτοποίηση. Για τα μάτια του κόσμου γίνεται, ας είμαστε ειλικρινείς. Εφ όσον μετά την ταυτοποίηση κλείνουν οι κάμερες ποιο το νόημα?
Με όλη την συμπάθεια, εκτιμάμε όσους καθηγητές προσπαθούν για μία αδιάβλητη εξεταστική, σε λογικά όρια.
Όσα ψυχολογικά τραύματα δημιουργήθηκαν και στους διδάσκοντες της Υδραυλικής τον Σεπτέμβρη που κόπηκε το 75% αυτών που έδωσαν και μετά έπρεπε να σας στείλουν μέιλ και να γίνει διαλογή ποίοι ακόμα θα περάσουν.AE έγραψε:Ενδιαφέρον. Φαντάζομαι πόσα ψυχολογικά τραύματα θα δημιουργήθηκαν στους εξεταζόμενους που δεν μπόρεσαν να ταυτοποιηθούν.